Categorii
Producatori | Distribuitori | Magazine

Cinci tipuri de travertin la promotie, pe care nu ar trebui sa le ratezi!

travertin pardoseala clasicIn luna februarie, gasesti 12 tipuri de travertin la pret redus – potrivite pentru placarea pardoselilor sau a peretilor decorativi, produsele din travertin sunt in tendintele anului 2016 in ceea ce priveste piatra naturala si vor imbogati spatiile in care sunt folosite cu note elegante si distincte in acelasi timp.


Iata cinci tipuri de travertin pe care nu ar trebui sa le ratezi, daca iti amenajezi casa in aceasta perioada!

Travertinul Latte exotic hexagon
O placa in forma inedita, in finisaj periat, cu marginile daltuite, este potrivita pentru acele spatii cu concepte curajoase, actuale, sau de inspiratie Provence (puteti citi aici despre istoria placilor in forma hexagonala din zona Provence)

Travertinul Clasic cross-cut
O placa antichizata, in nuante relaxante de crem, potrivita pentru pardoselile unei bai, a unui hol, living, baie sau dormitor.

Mozaic de travertin Clasic, antichizat
Mozaicul de travertin, in finisaj antichizat, poate fi o solutie excelenta – atat din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere al durabilitatii, pentru un perete impresionant – pentru baie sau living.

Travertinul Silver French Pattern
Asezarea placilor de tip French Pattern este in tendinte pentru pardoselile unor spatii distincte, iar travertinul Silver, in nuante gri metalice, va crea o atmosfera de impact in orice spatiu.

Travertinul Hera French Pattern
O placa de travertin nou in oferta PiatraOnline, taiata de-a lungul venaturilor (Vein cut), in finisaj periat, cu marginile daltuite, este antiderapanta (datorita finisajului) si vine in nuante dinamice si relaxante: beige, unt si crem.

Vezi toate cele 12 produse din travertin la pret redus in februarie, pe site-ul piatraonline.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *