Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie acoperis si necesar materiale in Ilfov

Buna ziua, ma interesa si pe mine un acoperis, in Ilfov, in patru ape la o casa de 90 mp cu tot necesarul de materiale (scandura, capriori, tabla lindab) plus manopera. Multumesc. (judetul Ilfov)


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Constructie acoperis si necesar materiale in Ilfov.

9 răspunsuri la “Constructie acoperis si necesar materiale in Ilfov”

Buna seara.
Pentru o oferta ferma e nevoie de un plan de executie sau o deplasare la fata locului.
Daca aveti un plan il puteti trimite la adresa de posta electronica zambarescu@gmail.com si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.
Noi avem sediul in Branesti Ilfov, daca doriti ma pot deplasa la adresa dumneavoastra si stabilim la fata locului ce si cum.
Va stau la dispozitie la telefon : 0729149449
Cu stima 1

Buna ziua ! Pentru a putea elabora oferta de pret pentru lucrarea dorita de dvs. avem nevoie de planuri sau schite de executie. Le puteti trimite pe e-mail: raro_infra@yahoo.com ! Multumesc !

Seara buna tin sa va intreb daca a- ti masurat bine si/ sau calculat acoperisul ? Aveti proeictul acoperisului? Va pot estima exact cat va costa astept planul dv. Pe adresa de imail andreea517@yahoo.com

Buna ziua,
Pentru o oferta corecta , va rog sa transmiteti schite sau planuni pe adresa de e-mail george.turcu@yahoo.com. Eventual o deplasare pana la dumneavoastra .Nr telefon 0756.070.304. Va multumesc

firma de constructii otopeni executam constructii in bucuresti si imprejurimile acestuia 0746350940

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *