Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri gard din spalieri de beton in Buzau – 150 ml

Va rog sa-mi spuneti cat ma costa metru liniar pentru constructia unui gard format din spalieri de beton si bordura din beton, in Buzau, cu dimesiunile H=40 cm (din care 20 cm in pamant) si latime 20 cm. Mentionez ca lungimea totala a gardului este de aproximativ 150 ml iar terenul se afla in localitatea Mihailesti, Buzau. De asemenea trebuie sa mentionez ca pe teren nu am energie electrica, iar betonul pot sa-l cumpar de la o statie de betoane. Va multumesc.


Intrebare de la Dorel, pe adresa redactiei: Costuri gard din spalieri de beton in Buzau – 150 ml.

3 răspunsuri la “Costuri gard din spalieri de beton in Buzau – 150 ml”

pretul pe metru liniar de gard poate costa intre 40 si 80 lei, conteaza foarte mult detaliile de executie si cerintele dmv. Pot calcula costurile numai cu toate detaliile clare. Pentru curent nu este nici o problema de cand avem generatoare. Raspund solicitarilor legate de acest subiect la tel 0720424045 sau adriancapraru16@yahoo.com

Inca o intrebare puerila legata de CAT MA COSTA? fara pic de detalii concludente . Spalierii aceia in ce se sprijina ? In pamant , in fundatie de beton? Eu intuiesc ceva legat de bordura aceea : 20 cm in pamant ,adica dupa tasarea pamantului se poate spune chiar aerieni. Hmmm

Dar domnule ADRIAN ptr. ce ati dat un pret cand nici dumneavoastra nu ati inteles ce vrea omul , pun pariu. Va spun eu : un gard aerian , cu buget cat mai redus , care se face palanca la primul vant. Asta isi doreste.

Radu iti dau mare dreptate. Am observat ca sunt multe intrebari legate de CAT MA COSTA – CASA LA ROSU, LA CHEIE, PE MP etc- multi dintre cei care intreaba nu au nici proiect, nici nu stiu care este diferenta dintre mp construit si mp util, si nu pot sa inteleg cum aproape toti mesteri care intra si raspund pot da niste sume pe mp sau mai grav pe toata lucrarea, fie ca este o casa noua de construit sau de renovat fara sa vada macar documentatia tehnica de executie in baza careia se acorda autorizatia de constructie, ca sa nu mai vorbesc despre detalii de executie. In cazul de fata al domnului Dorel nici macar nu precizeaza daca are un proiect, sau autorizatie de constructie, pentru ca altfel un constructor responsabil nu se poate apuca de lucru, dar sa mai inainteze un pret. Il rog pe dn Dorel sa nu se supere pe mine, dar o lucrare bine facuta nu se rezuma doar la pretul de executie, sunt multe alte aspecte care trebuiesc luate in seama pentru a evita pierderi considerabile de bani.
Aici nu ar trebui sa discutam ceva de genul: ,, am cumparat o gogoasa si am dat 1leu pe ia si daca nu imi place o arunc si imi iau alta mai buna cu 1,5lei,, este mult mai complicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *