Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum se monteaza gresia pe scari? De unde se incepe?


Cum se incepe montarea gresiei pe scari? Sau cum se traseaza in vederea plecarii cu gresie a scarilor?


Intrebare de la Silviu, pe adresa redactiei: Cum se monteaza gresia pe scari? De unde se incepe?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

adrian in februarie 9th, 2016

draga Silviu, daca esti meserias iti recomand sa te lasi de placarea scarilor iar daca nu esti meserias iti recomand sa nu te iei. Nu ar fi mare lucru sa plachezi o scara dar daca nu-ti poti imagina singur cum trebuie facuta o treaba e greu sa lucrezi dupa capul altuia.

adrian in februarie 10th, 2016

se incepe cu placa inteaga de la marginea exterioara,se incepe de sus in jos doar deasupra treptelor apoi se vor monta si contra treptele.se masoara la fiecare treapta ca sa nu iasa una mai inalta ca alta

Eugen in februarie 10th, 2016

Daca este la exterior mai bine te gindesti la altceva decit gresie, poate granit fiamat(un fel de buciardare sa nu fie alunecos). Daca este la interior poti folosi atit treptele cit si contratreptele din lemn pe care le gasesti la orice magazin de bricolaj si sint de diferite esente :brad, salcim, stejar, frasin etc. ATENTIE !!! Orice ai de gind sa folosesti , cauta MESERIASi ca nu oricine stie sa respecte niste reguli de executare a scarilor(latime treapta , inaltime contratreapta). De ce recomand lemnul?Simplu ,degaja un aer mai prietenos in casa fata de gresie de oricare ar fi ea.

adrian in februarie 10th, 2016

dac nu te descurci cu montaju suna-ma la 0731387201 te pot ajuta cu montaju

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii