Categorii
Intrebari de la cititori

Cum se monteaza gresia pe scari? De unde se incepe?

Cum se incepe montarea gresiei pe scari? Sau cum se traseaza in vederea plecarii cu gresie a scarilor?


Intrebare de la Silviu, pe adresa redactiei: Cum se monteaza gresia pe scari? De unde se incepe?

4 răspunsuri la “Cum se monteaza gresia pe scari? De unde se incepe?”

draga Silviu, daca esti meserias iti recomand sa te lasi de placarea scarilor iar daca nu esti meserias iti recomand sa nu te iei. Nu ar fi mare lucru sa plachezi o scara dar daca nu-ti poti imagina singur cum trebuie facuta o treaba e greu sa lucrezi dupa capul altuia.

se incepe cu placa inteaga de la marginea exterioara,se incepe de sus in jos doar deasupra treptelor apoi se vor monta si contra treptele.se masoara la fiecare treapta ca sa nu iasa una mai inalta ca alta

Daca este la exterior mai bine te gindesti la altceva decit gresie, poate granit fiamat(un fel de buciardare sa nu fie alunecos). Daca este la interior poti folosi atit treptele cit si contratreptele din lemn pe care le gasesti la orice magazin de bricolaj si sint de diferite esente :brad, salcim, stejar, frasin etc. ATENTIE !!! Orice ai de gind sa folosesti , cauta MESERIASi ca nu oricine stie sa respecte niste reguli de executare a scarilor(latime treapta , inaltime contratreapta). De ce recomand lemnul?Simplu ,degaja un aer mai prietenos in casa fata de gresie de oricare ar fi ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *