Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc oferte pret pentru casa la 20 km de Galati (48 m2)

Doresc sa construiesc la 20 km de Galati o casa 48 m2 la rosu, dar invelita cu tabla Lindab. Doresc oferte de pret reale manopera plus materiale, fara sa ma alerge toata ziua constructorul dupa materiale.


Intrebare de la Moise, pe adresa redactiei: Doresc oferte pret pentru casa la 20 km de Galati (48 m2).

5 răspunsuri la “Doresc oferte pret pentru casa la 20 km de Galati (48 m2)”

Buna ziua
Ca sa nu va mai alerge constructorul sa va aduceti materiale, si sa le aduca el, casa la rosu ( materiale+ manopera+invelitoare ), va costa 7700 euro.( daca suprafata construita este cea mentionata de dvs.
Daca va ocupati dvs. de aprovizionarea cu materiale, casa la rosu va poate costa 6600euro.
Dupa analiza proiectului, prezenta oferta poate suferi modificari
Astept raspunsul dvs. pina la data de 26.02.2016, la tel. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

salut
va construim casa la rosu cu 7200e o construim 30 zile ancepem imediat
rel 0723090683 Dragos

Buna ziua,
Pentru a stabili corect un pret pentru o casa de 48m2, trebuie sa stiti ca terenul de fundare in zona Galatiului este un teren dificil(loess) care impune un anumit tip de fundatie, pentru a nu avea probleme de tasare in timp. Ca inginer proiectant (proiectez de peste 30ani in zona) pot sa va spun sigur ca atunci cand stabiliti pretul „la rosu” al unei cladiri cu suprafata de 48m2 sa luati in considerare o suprafata de 48×2, plus 40% pentru pod(inclusiv invelitoarea).Ca sa stiti clar de la inceput cat va costa constructia casei”la rosu” cel mai corect este sa va faceti un proiect de executie si cu acest proiect va adresati unor firme de constructii. In conditiile pe care vi le-am descris va pot indica un pret „la rosu” care este foarte apropiat de realitatea zonei noastre-130-140E/mp. Daca mai doriti alte informatii, corecte si (zic eu) competente, ma puteti suna la tel. 0748217654, ing. Petrescu V.

In sfarsit vad o parere pertinenta si la obiect. Dna Petrescu aveti mare dreptate. Eu nu inteleg cum un constructor poate oferta dupa ureche o constructie. Si ma uit ca sunt cativa (exemplu dl. cavas) care da asemenea preturi si pentru Galati si pentru Brasov sau Satu Mare.Mi se pare total neserios.Cum sa construiesti o casa cu 60 de euro/mp material si manopera?Materialele sunt purtatoare de tva,nu mai spun de taxele de la salarii, daca vii din alt oras macar diurna si transport pentru muncitori,nu mai pun cazare. Deja m-am enervat suficient.

Buna seara!
Nu se construieste la mp. Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, Studiu Geotehnic, materialele folosite, gradul de complexitate a proiectului, etc……
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele): plansa fundatie;plansa parter:plansa invelitoare;plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara;nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabili telefonic.
Cu respect-DANIELA tel.0748-359895
adresa e-mail:dana_tnp@yahoo.com

Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *