Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa fac un gard in Costinesti, Constanta – 130 ml

As dori sa fac un gard din beton, fara brizbrizuri, cu inaltimea de 2,5m, suprafata terenului este de 25X40, deci ar fi cam 130 ml. Cam care ar fi preturile? Terenul se afla in satul Schitu, care apartine de Costinesti, judetul Constanta. Va multumesc. Va rog sa nu imi dati numere de telefoane! Oferte daca este posibil. Toate cele bune, G.


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei: Doresc sa fac un gard in Costinesti, Constanta – 130 ml.

8 răspunsuri la “Doresc sa fac un gard in Costinesti, Constanta – 130 ml”

Buna ziua
Aștept detalii despre tipul de gard pe care il doriti, la tel. 0745315725
Cu respect, CAVAS

Omule peretii din casa pe care o sa o faci acolo nu o sa aibe 130 ml … asa ca iti raman bani si de acoperis. Nu e treaba mea dar e o mare risipa

Emailul meu este martinelli_g@hotmail.com
Referitor la cele scrise pana acum, nu am inteles mesajul lui Valentin………..Terenul are 25 deschidere pe 40 lungime, adica 1000mp…..ju inteleg care este risipa……..Pentru Cavas, George Diguta si Florin, va multumesc pentru raspuns, va rog contactati-ma pe mail pentru mai multe detelii, nu pot comunica prin telefon…….Va multumesc.

Buna seara
Multumiri pentru răspuns. Nu se poate realiza o lucrare de constructii dacă partile nu pot comunica telefonic ci numai pe internet.Păcat , probabil v-aș fi oferit cea mai avantajoasa oferta.
Cu stima, CAVAS.

gardul ar fi cam asa:temelie cu stalpi intre 2,5 m sau 3 m distanta intre ei.zidarie intre stalpiu din boltari.tencuiala manuala.inaltime gard 2metri. pret pe metru liniar la gard ese de 100ron ml. durat executie maxim 2 saptamani. nr contact 0731387201.pret final 130ml*100ron=130 milione
precizez ca ecipa va fi formata din 6 oameni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *