Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Izolare optima acoperis si tavane casa caramida


Buna ziua. Doresc sa refac acoperisul si tavanele la o casa din caramida doar parter. Care ar fi solutia optima pentru o izolare optima. Podul nu il fac circulabil, iar invelitoarea o sa o fac din tigla ceramica. Din ce am vazut pot sa izolez doar tavanul si sa nu mai izolez sub tigla intre capriori, sub tigla sa pun doar folie anticondens. Ma intereseaza si o varianta mai economica. Multumesc.


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Izolare optima acoperis si tavane casa caramida.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

adrian in februarie 16th, 2016

sunt multe solutii pentru rezolvarea acestei probleme, numai ca trebuie luate in calcul exigentele beneficiarului, coeficientii termici si acustici ceruti, specificatiile tehnice ale produselor ce urmeaza a fi utilizate si nu in ultimul rand bugetul alocat acestei operatiuni. Pentru detalii si informatii 0720424045.

adrian in februarie 20th, 2016

ideal ar fi sa izolati intre capriori cu poliesteren,apoi la tavanul din rigips cu vata de sticla,credetima am facut multe masarde si poduri si solutia a functionat din plin.pentru mai nulte informatii contactatima la nr 0731387201

adrian in februarie 20th, 2016

am uitat sa va precizez,noi va putem realiza toata lucrarea la gata
adica inclusiv tigla.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii