Categorii
Intrebari de la cititori

La cate zile se da tinciul peste tencuiala?

Sunt la faza de tencuit interior. Mesterii au dat primul strat de tencuiala ieri si acum mi-au spus sa cumpar tinci sa dea prima mana de tinci de dupa tencuiala. Este OK asa repede sa dea cu tinci?


Intrebare de la Aurelia, pe adresa redactiei: La cate zile se da tinciul peste tencuiala?

3 răspunsuri la “La cate zile se da tinciul peste tencuiala?”

Peste tencuieli var-ciment, este bine ca după maxim 24 ore sa se aplice tinci var-ciment (acelasi materiale, doar nisipul cernut sa fie fin pentru ca driscuiala sa iasă netedă). Grija la dozarea materialelor pentru tinci(astfel se va exfolia).
Personal, nu am încredere în tinciul la sac, are o rezistență mecanică mică.

daca ai incredere in mesteri si ai decis ca ei trebuie sa lucreze acasa la tine, mi se pare anormal sa mai ceri parerea oricarui necunoscut, care ar putea chiar sa te sfatuiasca in bascalie. Daca vrei sa afli cu adevarat daca mesterii au sau nu dreptate, poti studia materia in loc sa pui intrebari cu care sa te faci de tot ……l pe-aici. Apropo…., mesterii au dreptate de data asta.

Dle Adrian,

Sa intelegem ca Dna Aurelia trebuie deja sa se simta rusinata daca a cerut o a doua parere? Ce vi se pare anormal in aceasta?

Ca raspunsurile primite nu sunt neaparat 100% adevarate sau ca poate nu tin cont de specificul lucrarii respective este adevarat dar acesta este un risc asumat. Cat despre raspunsuri date in bascalie, trebuie sa fii o persoana foarte trista pentru a face un asemenea deserviciu unui necunoscut care nu poate studia toate disciplinele in constructii pentru a-i verifica pe meseriasi.

Pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *