Categorii
Intrebari de la cititori

Mobila in bucatarie va fi alba. Ce culoare sa aleg gresia?

Buna, am o dilema in privinta bucatariei, as vrea sa schimb culoarea mobilei din gri in alb dar nu stiu ce culoare de gresie – faianta sa folosesc, sa dea un aspect placut. Podeaua este de culoare crem cu modele gri, imprimeuri ceva gen.


Intrebare de la Simina, pe adresa redactiei: Mobila in bucatarie va fi alba. Ce culoare sa aleg gresia?

2 răspunsuri la “Mobila in bucatarie va fi alba. Ce culoare sa aleg gresia?”

Adaug mai jos completarile Siminei:

Buna, am cumparat mobilier de bucatarie de culoare alba simpla si sus si jos cu blat de culoare neagra si as vrea sa schimbe gresia de pe pereți dar nu stiu ce culoare sa cumpar tinand cont ca cea de pe jos este de culoare crem maroniu. Ma gandeam sa iau culoarea alba simpla iar undeva pe la mijloc sa iau ceva gen mozaic crem sau negru cu alb sau sa cumpar culoarea crem mai mult sau mai puțin sa semene cu gresia de pe podea. Si de asemenea as vrea sa varuiesc peretii in culoarea maronie ceva gen, ce idei imi puteti da? Multumesc.

Buna, Simina!

Voi incepe prin a te sfatui sa nu zugravesti peretii in maro. Bucataria este o incapere in care trebuie sa domneasca lumina si curatenia, ori peretii maro nu prea au legatura cu acestea. Sfatul meu este sa pastrezi peretii albi si sa mergi pe o faianta crem cu un brau decorativ (ideea ta este foarte buna) din mozaic in diverse nuante de maro, de la deschis pana la inchis.

Maroul inchis poate fi adus in decor sub forma mesei si a scaunelor, dar si a catrova rame frumoase in care poti aseza cateva fotografii in alb si negru dragi tie. Fotografiile pot fi montate pe perete, chiar in dreptul ocului de luat masa din bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *