Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Nordic Villa srl, Timis


Nordic Villa. Numele spune totul despre noi. Am dobandit experienta in 20 de ani de activitate in tarile scandinave si dorim ca beneficiarii serviciilor noastre sa se bucure de acelasi tratament de calitate si sevicii de top. Facand abstractie de vorbele mestesugite, va invitam sa ne vizitati portofoliul pe pagina noastra sau pe facebook.


Construim case/vile moderne, avansate tehnologic si aduse la nivelul anului 2016 ca calitate, eficienta termica, ecologica, economica, dupa proiecte scandinave de ultima generatie.

Renovari case/vile pentru clienti cu pretentii exagerate si extravagante de calitate si executie. Doar renovari totale din moment ce avem competenta, vointa si putirinta, scule si unelte, minte si placere de a aduce la stadiul de nou o casa veche.

Design si home styling:
Avem designeri cu diplome de la cea mai prestigioasa universitate din OSLO, pentru a va indruma si ajuta sa va bucurati in fiecare zi din fiecare anotimp de casa voastra.


Garantia noastra este de minim 10 ani.

Ne gasiti aici:
nordicvilla.rofacebook.com/nordicvilla/
mobil 0763 777 899

Persoana de contact: Mircea Calinescu
Adresa: str. Ariadna nr. 11, Timis, Dumbravita
Mail: post@norddicvilla.ro
Telefon: +40763777899
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii