Categorii
Intrebari de la cititori

Pret constructie casa in judetul Arges, amprenta 100 mp

Buna ziua. As dori si eu o oferta de pret pentru constructia unei case in judetul Arges, comuna Leicesti, parter + mansarda cu amprenta la sol aproximativ 100 metri patrati.


Intrebare de la Razvan, pe adresa redactiei: Pret constructie casa in judetul Arges, amprenta 100 mp.

16 răspunsuri la “Pret constructie casa in judetul Arges, amprenta 100 mp”

daca doriti sa faceti o casa bine construita nu luati meseriasi ce lucreza sub 35 euro mp. sfatul meu . nu dati bai in avans.lucrati cu contract cu firma respectiva .daca doriti seriozitate si treaba facuta asa cum trebiue contactatima la 0731387201

Buna ziua
Va propun manopera la rosu de 32-34 euro/mp suprafata construita, in functie de complexitatea dorita a proiectului casei.
Aștept raspunsul dvs. pina la 04.02.2016 , la tel: 0745315725 cavas33@yahoo.ro
Cu stima, CAVAS.

Pentru o oferta ferma este nevoie de proiect de executie.
Daca nu aveti inca un proiect va putem ajuta punandu-va in legatura cu un birou de arhitectura.
Un pret estimativ la rosu manopera + materiale 150-170 €/mp. construit.
Pentru alte detalii va stau la dispozitie la telefon: 0729149449 sau la adresa de posta electronica zambarescu@gmail.com
Cu stima !

BUNA ZIUA DOMNULE RAZVAN. Manopera=30-40euromp construibil in functie de proiect.Pentru o oferta exacta trimiteti planse proiect pe e-mail cristiano_cico@yahoo.it sau tel 0749239599 Prezentam lucrari executate CU STIMA.

Preturile listate au un titlu informativ avand in vedere ca fiecare lucrare este oarecum unicata in felul ei , va punem la dispozitie un deviz de lucrari dupa ce vom primi informatii detaliate despre lucrarile ce urmeaza a fi facute .
Preturile ar fi : manopera casa la rosu (cu materialele clientului) – 35 – 55 euro / mp
cosntructie casa la rosu cu materialele incluse in pret – 160 – 190 euro / mp
manopera casa la cheie (cu materialele clientului ) 110 – 170 euro / mp
constructie casa la cheie cu materialele incluse in pret 350 – 400 euro / mp
Pentru orice detalii ma puteti contacta la nr 0730252573 ( Papalea Ion )

Bună ziua!
Oferta noastră pentru dumneavoastră
200 mp X 50 EURO/MP = 10000 EURO – MANOPERA LA ROȘU.
200 mp X 100 EURO/MP = 20000 EURO – MATERIALELE LA ROȘU.
200 mp X 100 EURO/MP = 20000 EURO – MANOPERA LA CHEIE.
200 mp X 200 EURO/MP = 40000 EURO – MATERIALELE LA CHEIE.
Avans 30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă.
Recomandări: Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Vreau să construiesc o casă cu mansardă , amprenta la sol 85-90 metri pătrți , în C de Argeș strada Cuza vodă . Știe cineva o firmă de construcți serioasă , și la prețuri acceptabile , cât m-ar costa în euro casa și toate documentele necesare construcției (apă,gaze,curent,canalizare,etc) . Vă mulțumesc !

Caut meserias bun, sau firma pentru constructia unei case in jud. Arges. Casa ar avea 170 m2. Care este costul manoperei la rosu si cheie. Multumesc.

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari, case-vile-pensiuni-ap-etc, la rosu sau la cheie, cu materialele noastre sau ale clientului contactati-ne la tel 0724156676 sau e-mail vilmacomp1969@yahoo.com Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna ziua, a-și vrea sa construiesc și eu o casa in județul arges …aproximativ 100 meri pătrați . Puteți sa îmi Spune-ți cam cât ar costa metru pătrat ? Va mulțumesc

Numele meu este Marin Boldeanu. Din luna mai a anului 2020 am început construirea unei case cu parter și etaj în Comuna Călinești, Satul Ciocănești, Județul Argeș. Casa este construită din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 centimetri, stadiul de construcție „La roșu”, este acoperită cu tablă Bilka și are o suprafață utilă de 176 de metri pătrați.
Casa este compusă din: sufragerie, bucătărie, 3 (trei) dormitoare, două holuri (câte un hol mic la fiecare etaj, 2 (două) băi și un garaj la parter, toate încăperile însumând cei 176 de metri pătrați de suprafață utilă. Zidurile exterioare ale casei vor fi izolate cu polistiren dens cu grosimea de 100 mm și vor fi montate geamuri tripan.

Vă rog frumos să-mi trimiteți o ofertă completă de manoperă pentru finisarea casei din stadiul actual „La roșu” până în stadiul final „La cheie”. Adică, vreau să știu câți bani voi da pe manoperă pentru aducerea casei din stadiul actual „La roșu” în stadiul final „La cheie”.

Prin expresia „La cheie”, la stabilirea manoperei, vă rog să aveți în vedere următoarele: tencuirea casei, izolarea cu polistiren, tencuirea și finisarea zidurilor interioare și a zidurilor exterioare, montarea gresiei și faianței, montarea parchetului laminat la podele, efectuarea instalaţiei electrice, instalației de încălzire (calorifere din oțel) și a instalaţiei sanitare și, în final, montarea obiectelor sanitare și electrice necesare pentru această casă.

Vă rog frumos să-mi spuneți din câți muncitori considerați că trebuie formată echipa care va lucra la executarea lucrărilor și care este timpul, exprimat în luni, în care preconizați că vor fi terminate toate lucrările. Vă solicit toate acestea pentru a ști în ce perioadă a anului 2021 să începem demararea lucrărilor și pentru a-mi programa timpul astfel încât la data de 30 septembrie 2021 șă fie efectuate absolut toate lucrările. Vreau să mă mut în casa gata pregătită pentru a fi locuită, exceptând procurarea mobilierului care rămâne în sarcina mea.

Accept să plătesc un avans minim, diferența de bani urmând a fi achitată de două ori pe lună în raport de stadiul de executare a lucrărilor.
În situația în care voi primi mai multe oferte, voi accepta oferta cu cel mai bun preț și cea mai scurtă durată de execuție a lucrărilor.

Dacă îmi trimiteți un număr de WhatsApp, vă pot trimit pozele casei din mai multe unghiuri. Numărul meu de telefon cu WhatsApp este următorul: 0733.621.393.
Mulțumesc!
Cu stimă,
Marin Boldeanu

Buna ziua,
As dori sa construiesc si eu o casa in orasul Topoloveni, judet Arges.
Ma intereseaza o casa la cheie si sa aibe undeva intre 80-100 m2.
Mentionez ca nu am proiect nimic, am doar terenul si atat.
As vreau o oferta cu un proiect (nu sunt pretentios) iar materialele folosite la interior sa fie standard nu lux, nu dispun de suma mare de bani.
Astept oferte si proiect cu detaliile si termennul de finalizare (doresc sa incep lucrarea cat mai repede)
Astept ofertele complete pe adresa de mail jecosty51@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *