Categorii
Intrebari de la cititori

Rog idei transformare bucatarie in dormitor

Buna ziua. As dori sa transform o bucatarie intr-un dormitor. Bucataria este destul de mare, nu a fost folosita practic deloc si avem alta pe care o folosim. Problema mea cea mai mare ar fi cum sa maschez chiuveta? O folosim mai mult ca si camera de depozitare si e pacat. Geamul este pe partea opusa usii si pe lateralele de la geam continuand pe ceilalti 2 pereti avem faianta. Nu as vrea sa distrug peretii si sa dau jos faianta pentru ca nu m-ar deranja absolut deloc. Chiuveta este marea mea problema. As dori o idee cum as putea sa o maschez fara sa o demontez. Multumnesc frumos.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Rog idei transformare bucatarie in dormitor.

Un răspuns la “Rog idei transformare bucatarie in dormitor”

Buna, Elena!

Pentru ca nu vrei sa demontezi chiuveta si sa renunti la faianta de pe perete, iti propun sa iei in calcul integrarea chiuvetei in decor. In fond, daca nu te deranjeaza sa ai un perete placat cu faianta in dormitor, nu vad de ce te-ar deranja sa ai o chiuveta functionala, asa cum gasim in multe dintre hotelurile si pensiunile din Grecia, de pilda.

Ideea este sa te asiguri ca masca/corpul de mobilier in care aceasta este integrata arata bine, iar daca nu are o masca, sa-i confectionezi una, caz in care ar fi indicat ca masca sa fie asortata mobilierului pe care il vei aduce in „noul” dormitor. Daca aceasta camera va fi destinata musafirilor, te asigur ca oaspetii tai vor fi incantati de prezenta unei chiuvete in camera. Iar daca le vei pune la dispozitie si o cana electrica, doua cani si putina cafea pe care sa si-o poata prepara atunci cand vor dori, le vei asigura o vizita memorabila 🙂

Altfel, daca aceasta idee nu-ti surade si vrei musai sa ascunzi chiuveta, iti recomand sa construiesti un dulap care sa o ascunda. Dulapul cu pricina poate fi unul inalt, care sa-ti asigure si niste spatii de depozitare suplimentare, in partea superioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *