Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfaturi alegere biblioteca si amenajare living

Buna seara. Am mare nevoie de un sfat. Am un living de 12 mp cu un perete intreg (fereastra) de sticla. Peretii sunt albi iar pardoseala este maro (aproape wenge). Tip lemn nature adica se vad insertiile lemnului. Am in comanda o canapea cu tesatura aproximativ tip sac, pe gri inchis cu insertii mov (mentionez ca nu deranjeaza la ochi movul) si 4 perne doua din tesatura patului si celelalte doua pe fond alb prelat cu flori in nuante gri spre mov. Nu pot atare pozele materialului si modelul canapelei. Canapeaua este in linii drepte si extensibila. Acum mai am de facut biblioteca. Mi-o doresc minimalista cu sticla pe fatete, dar nu pot sa-mi dau seama cu ce ar trebui sa convin. Cert e ca-mi doresc cateva accente de nuante de mov lila.


Aici m-am impotmolit un pic, am ceva idei dar puse cap la cap, nu stiu ce va iesi. De aceea am nevoie de ajutorul unui specialist. Va multumesc pentru timpul alocat mesajului meu si astept daca se poate un ajutor sau o sugestie. Cu respect.

Intrebare de la Magda, pe adresa redactiei: Rog sfaturi alegere biblioteca si amenajare living.

Un răspuns la “Rog sfaturi alegere biblioteca si amenajare living”

Buna, Magda!

Cred ca cea mia buna alegere ar reprezenta-o o mobila realizata intr-o combinatie de gri cu mov. Aceste doua culori se asorteaza de minune, asa ca vor iesi in evidenta pe fundalul peretilor albi si vor arata bine in asociere cu cateva fronturi din sticla alba, mata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *