Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfaturi pentru amenajarea unui living

Buna seara, va rog sa-mi dati niste sfaturi pentru amenajarea unui living. Ce sa aleg pentru perdele si draperii, sina pe tavan sau galerie din lemn sau fier si cum ar merge mai bine draperia? Cat tine peretele sau doar cat sa acopere geamul. Multumesc.


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Rog sfaturi pentru amenajarea unui living.

Un răspuns la “Rog sfaturi pentru amenajarea unui living”

Buna, Mihaela!

Nu mi-ai spus in ce stil a fost amenajat livingul, nici ce materiale predomina in decorul acestuia. Mie, personal, imi plac galeriile din fier forjat, insa acestea nu se potrivesc oricarui decor. Daca in camera sunt prezente elemente din inox/otel cromat, ar fi potrivita o galerie confectionata din acelasi material. Iar daca vorbim despre o amenajare in stil clasic, unde predomina elementele si mobilierul din lemn, poti alege galerii din lemn, dar si galerii din fier forjat.

Eu nu sunt o admiratoare a sinelor pentru perdele si draperii si recomand alegerea galeriilor, precum si montarea acestora cat mai aproape de tavan, pentru a obtine un efect de inaltare a livingului. Nu-ti pot spune cat de mult din suprafata peretelui trebuie sa ocupe perdelele, intrucat nu stiu cum este pozitionata fereastra si ce alte elemente se afla in apropierea ei. M-ar ajuta niste imagini ale camerei, ni le poti trimite la adresa andrei@casadex.ro, noi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi vom reveni cu cateva sfaturi si idei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *