Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sugestie culoare draperii si perdea in living

Buna ziua, as avea nevoie de o sugestie. In living am canapea cu manere bej si stofa maro inchis, parchetul stejar rustic si pentru mobila am ales culoarea nucului asemanatoare cu stofa canapelei si fronturile crem. As mai pune si tapet verde pal, nu stiu ce culoare sa pun perdeaua si draperiile. multumesc.


Intrebare de la Oana, pe adresa redactiei: Rog sugestie culoare draperii si perdea in living.

2 răspunsuri la “Rog sugestie culoare draperii si perdea in living”

Buna, Oana!

Poti alege niste draperii crem simple sau unele cu insertii olive (fasii orizontale late plasate la mijlocul sau in partea inferioara a draperiilor), daca vei gasi asa ceva. In cazul in care nu vei gasi un asytfel de model de-a gata, poti cumpara doua modele/culori de stofa si sa apelezi la ajutorul uuunui atelier de croitorie pentru ajutor.

La fel de bine poti alege si niste draperii crem cu imprimeu verde olive sau verde pal, ceva in genul draperiilor din imaginile 2 si 6 ale articolului urmator: https://www.casadex.ro/2014/12/cum-asortezi-perdelele-si-draperiile-cu-decorul-casei-tale/ sau unele cu imprimeu in dungi, ca cele din imaginea nr 4 a aceluiasi articol.

Înțeleg ca totul este sobru si destul de închis. As merge pe draperii deschise de la crem la galben cu orice imprimeu vrei (dungi, imprimeu floral) si perdele in una din culorile draperiei. Eu as face si câteva pernuțe pentru canapea, in culorile draperiei (chiar din acelaşi material). Succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *