Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi alegere culoare pereti living intr-un apartament amenajat

Buna ziua! Am amenajat de curand apartamentul, iar livingul a ramas cu peretii albi. Initial am zis un capucino inchis dar ma gandesc ca inchide prea mult camera avand mobila crem deschis, draperii maro, perdea in aceasi culoare cu mobila, iar canapeaua e tot maro cu perne gri cu lila. Va rog, daca ma puteti sfatui ce culoare sa aleg pentru pereti? Multumesc.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Sfaturi alegere culoare pereti living intr-un apartament amenajat.

Un răspuns la “Sfaturi alegere culoare pereti living intr-un apartament amenajat”

Buna, Andreea!

Da, zugravirea tuturor peretilor intr-o nuanta de cappuccino poate intuneca prea tare livingul, mai cu seama daca acesta nu este deosebit de mare si de luminos. Te-ai gandit la varianta zugravirii unui singur perete in aceasta nuanta? Ma gandesc la peretele cu mobila si televizorul. Toti ceilalti pot ramane albi (canapeaua si draperiile sunt accentele cromatice care vor scapa de monotonie decorul ) sau pot fi zugraviti intr-o nuanta deschisa de cafea cu lapte, atat cat sa capete o nuanta. Desigur ca tavanul trebuie sa ramana alb 🙂

Ceva mai spectaculos ar fi sa plachezi peretele din spatele mobilei (in cazul in care aceasta nu este realizata dintr-un furnir ce imita fibra lemnului, ci dintr-un material uni) cu parchet identic cu cel care imbraca deja pardoseala din living. Ca sa intelegi la ce ma gandesc, te invit sa citesti urmatoarele articole:

https://www.casadex.ro/2014/09/pereti-placati-cu-parchet-panouri-sau-lambriu-din-lemn-16-imagini/

https://www.casadex.ro/2014/12/parchet-pe-peretii-interiori-ai-casei-o-idee-decorativa-ieftina-si-spectaculoasa/

Intr-unul dintre acestea vei gasi si modul de montare a parchetului pe perete.

Spor la decorat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *