Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Solutie pentru a reface tencuiala cazuta in timp


Buna ziua. Doresc sa remediez partea din spate a unei cladiri din caramida. Care este cea mai buna solutie pentru a corecta si reface tencuiala cazuta in timp. E o cladire cu parter si doua etaje, suprafata aproximativa este de 100-110 mp? Ce materiale sunt necesare si cam cat ar dura retencuirea?


In acelasi timp as dori sa stiu ce se poate face pentru a nu se mai inunda subsolul la ploile puternice. Daca exista o varianta de a opri refularea apei de canalizare in subsol, unde avem scurgerea in pardoseala, o toaleta si un spalator.

Intrebare de la Amalia, pe adresa redactiei: Solutie pentru a reface tencuiala cazuta in timp.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

adrian in februarie 8th, 2016

cea mai buna solutie este tencuiala noua dar si protectie. dureaza cateva zile, in functie de grosimea tencuielii. pentru instalatie trebuie vazut la fata locului. 0720424045

Eugen in februarie 9th, 2016

Pentru prevenirea refularii canalizarii se monteaza o clapeta antirefulare( de preferat intr-un camin vizitabil in afara locuintei) de Dn 110 mm care se poate procura de la orice unitate care desface materiale pentru instalatii sanitare.

Alex in februarie 9th, 2016

Unde se afla lucrarea in ce an s fost tencuita sa stiu daca necesita si consolidare 0722148503

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii