Categorii
Intrebari de la cititori

Substante eficiente pentru tratarea unei constructii din lemn

Ce substante mai eficiente se pot folosi pentru tratarea unei constructii numai din lemn, impotriva UV, insecte, ciuperca, inegrirea lemnului si ignifuge? Care este cel mai bun „lac incolor” pentru tratarea lemnului expus spatiului exterior / interior? Va multumesc!


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Substante eficiente pentru tratarea unei constructii din lemn.

4 răspunsuri la “Substante eficiente pentru tratarea unei constructii din lemn”

eu folosesc produse profesionale pentru toate tratamentele materialului lemnos. pentru ecarisare si ignifugare cel mai bun produs este o solutie salina iar pentru protectie la exterior produse profesionale pe baza de apa. 0720424045

Buna ziua,
Va invit sa vizionati pagina Facebook.
Suntem specializati pentru tratamentul, intretinerea suprafetelor de lemn, piatra, caramida si marmura.
Utilizam produse pe baza de apa, uleiuri naturale si ceara carnauba, pentru suprafetele din lemn la interior si celor expuse factorilor atmosferici. Prezentam lucrari care dovedesc calitatea serviciilor si a produselor.
Pentru informatii :
Mail – info@euroconstruct.eu

Cu stima
Nicusor Tataruca

Salutare Vasile!
Eu am folosit la toata lemnaria casei: Bio Wood Total Si l-am cumparat de aici:tratamente-lemn.ro Este The Best

De regula cheresteaua pt. casele din lemn introdusa la cuptor pt.uscare I se face in tratament fitosanitar (ISPN15),impotriva cariilor,bacteriilor si alte microorganisme.
Daca structura este terminata si ai montat ferestrele trebuie sa le izolezi ca solutia ignifuga,mai ales cea salina ataca sticla. In Baneasa e un institut al lemnului si gasesti solutii si sfaturi tehnice chiar de la laborantii chimisti.
pt exterior,mai nou (de vreo 5 ani) folosesc o ceara mata sau lucioasa de la” Loumilux”se aplica natur sau peste bait. Nu se modifica la temp.+70 la soare si -35.
Good luck!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *