Categorii
Intrebari de la cititori

Sunt din Cluj, am proiectul si caut firma pentru constructie asa

Buna. Sunt din Cluj, am proiectul 2D si am inceput sa caut oameni cu care sa-mi pot construi casa.
Nu vreau avioane prin casa, nu ma intereseaza lucruri si materiale scumpe, nu vreau decat o simpla casa din caramida, izolata cu polistiren. Nu cred in povesti si cifre cum ca anumite materiale sunt „sfintite” si mai bune decat celelalte, ca X izoleaza mai bine decat Y cu nu stiu cat la suta, etc. Am vazut sute de case construite in sute de feluri, unele ieftine si proaste, altele ieftine si calitative, unele scumpe si altele extrem de scumpe. Meseria pe care o am m-a facut sa fiu greu de convins si va spun sincer ca negociez la sange orice oferta.


Pe scurt, caut oameni seriosi, nu constructori care vor sa scoata cat mai mult profit si atat.
Daca e cineva serios pe aici ii trimit proiectul 2D si astept o oferta de pret la rosu.
PS: cei care cereti 10.000-12.000 euro pentru manopera la rosu la o casa de 8.5×10 (P+E) nu va obositi pentru ca nici nu iau in calcul astfel de oferte. Cu respect.

Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Sunt din Cluj, am proiectul si caut firma pentru constructie asa.

15 răspunsuri la “Sunt din Cluj, am proiectul si caut firma pentru constructie asa”

Buna ziua
Orientativ, pâna la analiza priectului, va propun pretul manoperei la roșu de 5600 euro.Acest pret poate să scada sau să crească , in functie de complezitatea proiectului, indiferent de negocirea ” la singe ” cu care ne amenintati.
Vă rog să dati curs acestei oferte doar dacă sinteti dispus să vă schimbati optica despre munca din constructii, și despre profesioniștii care lucrează in acest domeniu.
Cu toată consideratia pentru munca pe care o desfașurati dumneavoastră.
CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

nu vreti materiale scumpe !dar nu vreti aviaone prin casa!! am inteles. ieftin si bine!!si daca se poate sa lucram degeaba.BAI OMULE!! CINE OARE VA FI FRAIERUL SA LUCREZE CU TINElt; SA IMI TRIMITI SI MIE NR LUI!!!

Salut
Casa DV.este de 170 m2…85m2 pe planta
Pretul meu este de 5950e
Fara alte comentari o ancepem daca
doriti imediat… tremendo de executie 65zile
Da m garantie10 ani..
Tlf 0723090683

în sfârsit cineva care a înţeles ceva . Dacă eram mai aproape de Cluj vă propuneam o ofertă.

Buna ziua,
Va rog trimiteti documentatia inclusiv lista cantitatilor de materiale, pentru un calcul corect al pretului. Multumim.
Cu stima,
Constantin IONESCU
Administrator, 04 0723 558 316
ELCONI PREST srl.
Bucuresti:Croitoru V-le nr 3c,cod 051976.
Fax: 031 4346895; GSM:04 0725518620.
E-mail: ci.elconi@yahoo.com

Pentru d-l Marius:multumim pentru documentatie.O sa va trimitem calculatia promisa.Si sa stiti ca un pret bun nu inseamna neparat si un pret mic.Caci preturile mici ridica semne de intrebare.

Buna seara,tot pentru Domnul Marius,v-am trimis calculatia si nu am primit nici un raspuns.Probabil vi s-a parut prea mare.Calculul a fost cum nu se poate mai real si corect.Penru cele doua luni citt dureaza executia a rezultat aproape 9000 de euro,folosind o echipa de 6 muncitori + un inginer coordonator si platind bineinteles toate taxele la stat.E mult? Vreti sa lucrati la negru? Sau poate sa platiti manopera( caci de ea e vorba) mai putin la muncitori,sau sa folositi o adunatura de necalificati? Cei care dau preturi mici pe-aici asa fac:ca sa scoata banii ,dau tepi la muncitori sau lasa lucrari neterminate Asta vreti?

@Florian

Cu tot respectul, dar primesc o gramada de mail-uri cu oferte si nu am timp sa le analizez pe loc, la fel cum nici dvs. nu puteti face o oferta pe loc. Nu sunteti singurul cu care am discutat si casadex nu e singurul loc unde am cerut oferte. Urmeaza weekendul si voi avea mai mult timp sa stau sa vad ce ofera fiecare si la ce pret. O sa primiti raspuns in zilele urmatoare.
Ce nu inteleg la dvs e disperarea asta. Daca sunteti asa bun meserias ar trebui sa aveti destul de lucru, nu sa va agatati pe aici ca nu v-am raspuns la mail.
Legat de ce vreau eu e strict problema mea si nu cred ca va priveste pe dvs sa judecati deciziile nimanui. De cand va permiteti dvs luati la rost un posibil client? Fac ce vreau cu banii mei si ii cheltuiesc cum cred mai bine de cuviinta. Daca asta va e atitudinea de obicei, prevad multe conflicte in cazul in care vom colabora.

Cu respect,
Marius

Buna seara,pentru Domnul Marius,sa stiti ca nu v-am luat la rost cu nimic.Ca sa-mi raspundeti la un Mail era o chestiune de bun simt.Si sa mai stiti ca nu sint disperat de fel dupa lucrarea d-voastra.Am suficient deocamdata de lucru pentru angajatii firmei pentru care platesc REVISAL.Ma gindesc cu jale la colegul ce va colabora cu d-voastra.Sigur o sa-si ia cimpii……..

Buna ziua. In curand voi termina doua constructii si ma intereseaza sa va fac o oferta. Va rog transmiteti planurile pe contact@firmaconstructiicluj.ro sau contactati-ma la 0784-391919. Va pot transmite deviz detaliat in functie de antemasuratoarea pe care o puneti la dispozitie. Daca proiectantul nu v-a intocmit antemasuratoare, pot estima eu cantitatile pe baza planurilor de nivel si ale sectiunilor. O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *