Categorii
Misto, nu?

Suport magic pentru sticlele cu vin

1-suport magic pentru sticlele cu vin Pinetti

Un iluzionist cu vechime a decis ca poate sa-si foloseasca puterile magice si in domeniul decoratiunilor si accesoriilor pentru casa si a creat un suport din lemn de stejar care are puterea sa faca disparute sticlele de vin.


Cum probabil ti-ai dat deja seama, nu este vorba despre un suport magic, ci de un truc de iluzionism pe care Tony Potter, un iluzionist cu vechime de peste 20 ani in lumea magicienilor a reusit sa-l integreze in Pinetti – un suport cu aspect aparent banal pentru sticlele de vin.

Cum faci sa dispara sticlele de vin?

Daca vrei sa faci disparute cateva sticle cu vin in doar doi timpi si trei miscari – probabil ca doar doamnele ar fi interesate sa invete un astfel de truc magic – nu trebuie decat sa cumperi un suport Pinetti si sa-l umpli cu sticle de vin. E drept ca, desi a fost conceput pentru depozitarea a pana la 12 sticle simultan, suportul nu poate face sa dispara mai mult de 6 dintre acestea. Cum? Din pacate, acest secret nu a fost dezvaluit de catre inventatorul micului accesoriu pentru casa.

Un astfel de suport pentru sticle de vin costa 295 dolari, este confectionat manual din lemn de stejar rosu de Virginia si poate fi cumparat de pe site-ul inventatorului, adica de aici: Harlequin Illusions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *