Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vand spatiu comercial plus teren, Mioveni, Arges


Vand spatiu amenajat (cu instalatii electrice si sanitare noi) de 35 mp, cu bransament electric nou, impreuna cu mobilier existent si teren intravilan de 100 mp (cu Certificat de urbanism pentru construirea unui chiosc (gen Fast-food) sau terasa acoperita (cu gratar si dozator de bere), amplasat peste drum de spatiu.


Cele doua imobile sunt amplasate la limita orasului Mioveni, spre satul Valea Stanii. Pretul total, informativ si negociabil este de 16.500 E. Utilitati existente pentru ambele imobile sant: retea de apa, gaze, iar reteaua de canalizare este in curs de finalizare cu termen 2016. Spatul poate fi folosit la activitati comerciale, farmacie (nu exista pe o raza de 2 km) sau atelier service (electronice sau electrocasnice), nu exista in zona. Pentru mai multe relatii va rog sa ma sunati la tel 0722558431 sau 0763996645, Ofer si rog Seriozitate. Multumesc.

Pret vanzare spatiu comercial plus teren, Mioveni, Arges: 16500
Adresa: Arges, Mioveni
Persoana contact: Costel
Telefon: 0722558431
Mail: bogdan.an@yahoo.com

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii