Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vilux Design srl, Constanta


Permiteti-ne sa va transmitem o scurta prezentare a firmei noastre, in intentia pe care o avem de a incepe o colaborare cu dumneavoastra.
Pe piata constructiilor si amenajarilor pentru locuinte, spatii comerciale si unitati turistice Vilux Design activeaza din 1994 ca si furnizor de dotari pentru amenajari interioare si incearca sa se impuna prin diversificarea produselor si serviciilor oferite si prin nivelul calitativ ridicat al produselor si serviciilor oferite.


Obiectul de activitate al firmei noastre il constituie:
– design interior – proiectare si consiliere conform cerintelor clientilor.
– amenajarea spatiilor interioare – executie de lucrari de instalatii sanitare, de iluminat, constructii si reparatii etc.
– productie si montaj de tamplarie termopan – cu profile de calitate si geam termoizolant.
– amenajarea bailor publice din incinta centrelor comerciale – design, proiectare si executie a lucrarilor de amenajare.
– productia de mobilier de baie din MDF vopsit, cu lavoare din ceramica sau material compozit.
– productia de mobilier de bucatarie la comanda, cu usi din MDF vopsit sau infoliat, accesorii din import si blat din material acrilic compozit.
– productia de cazi de baie cu hidromasaj – pentru care aducem din import atat cazile cat si componentele acestora.
– productia de cabine de dus si inchideri din sticla pentru dusuri – alcatuite din sticla de 8 mm grosime si accesorii cromate, la comanda pentru orice dimensiuni si configuratii de baie.
– importul de obiecte sanitare si dotari pentru bai ( vase wc, bide-uri, baterii de lavoar, bucatarie si dus, dotari pentru cabine de dus etc.).
Pentru a va edifica in legatura cu activitatea pe care o desfasuram, puteti vizita site-ul vilux.ro si gasiti acolo portofoliul nostru de produse.

Date contact Vilux Design srl, Constanta
Persoana contact: Stoianov Lucica
Adresa: Str Industriala, Nr 2, Constanta
Mail: office@vilux.ro
Telefon: 0722 555132

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii