Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vopsea lavabila cu ioni de argint. Dupa 2 ani s-a luat de pe perete


Buna ziua. Am urmatoarea problema: am zugravit casa cu vopsea lavabila cu ioni de argint, iar dupa 2 ani a inceput sa se ia de pe perete vopseaua la atingere. Care este motivul, am respectat toate instructiunile?


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Vopsea lavabila cu ioni de argint. Dupa 2 ani s-a luat de pe perete.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

adrian in februarie 14th, 2016

in acest caz, sigur ceva nu corespunde, ori produsul a avut probleme ori aplicarea nu a fost corespunzatoare.

Luiza in februarie 14th, 2016

Buna! Ati prezentat niste perdele de bucatarie superbe! De unde le pot cumpara? Multumesc!

Eugenia in februarie 14th, 2016

Si eu am zugravit in urma cu cativa ani tot apartamentul cu vopsea lavabila cu ioni de argint si nu sunt probleme. Imi amintesc ca de la magazinul de unde am procurat-o mi s-a dat si un bidon cu amorsa corespunzatoare si cu indicatia de a nu dilua cu nimic vopseaua. Am avut probleme cu meseriasul care a vrut sa amestece amorsa cu vopsea si apoi sa dilueze vopseaua cu apa pe motiv ca este prea groasa si prea putina si n-o sa ajunga.Insa eu l-am obligat sa lucreze conform indicatiilor celor de la magazin, adica aplicarea amorsei inainte si apoi aplicarea vopselei nediluate si totul a fost bine. Probabil, asa cum a spus si altcineva in comentariul de mai sus, s-a facut o greseala undeva.

Eugenia in februarie 14th, 2016

Poate conteaza si suprafata pe care se aplica vopseaua, cum e pregatita aceasta suprafata (curata, uscata, degresata etc) sau cu ce a fost vopsita anterior.

adrian in februarie 14th, 2016

marea majoritate a „meseriasilor” au tendinta de a face totul exact pe dos de parca ar fi platiti sa faca pe sabotorii. daca intr-o fisa tehnica scrie un luru pentru care producatorul isi asuma responsabilitati, meseriasul face exact pe dos de parca ar fi retardat mintal. Si eu lucrez in domeniu de 19 ani dar nu folosesc un produs inainte de a cunoaste fisa tehnica sau cel putin indicatiile de utilizare. „lasa ca merge si asa” nu ne ajuta sa evoluam, ba din potriva.
Eugenia, sa stiti ca si cel mai mic detaliu face diferenta la rezultate, de la fabricare pana la conditiile atmosferice din timpul aplicarii.

iancu in februarie 16th, 2016

conteaza si suprafata pregatita si modul de aplicare….,doamna Eugenia are dreptate si Adrian …., depinde mereu de meserias, daca el este invatat ca „merge si asa”sant 5 degete la o mana fiecare cum poate, dar e bine ca lucru sa fie bine cat de cat facut bine, poate si o recomandare buna de isprava merita sa primesti din partea beneficiarilor ptr alte lucrari…..la revedere!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii