Categorii
Intrebari de la cititori

Vopsea lavabila cu ioni de argint. Dupa 2 ani s-a luat de pe perete

Buna ziua. Am urmatoarea problema: am zugravit casa cu vopsea lavabila cu ioni de argint, iar dupa 2 ani a inceput sa se ia de pe perete vopseaua la atingere. Care este motivul, am respectat toate instructiunile?


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Vopsea lavabila cu ioni de argint. Dupa 2 ani s-a luat de pe perete.

9 răspunsuri la “Vopsea lavabila cu ioni de argint. Dupa 2 ani s-a luat de pe perete”

in acest caz, sigur ceva nu corespunde, ori produsul a avut probleme ori aplicarea nu a fost corespunzatoare.

Si eu am zugravit in urma cu cativa ani tot apartamentul cu vopsea lavabila cu ioni de argint si nu sunt probleme. Imi amintesc ca de la magazinul de unde am procurat-o mi s-a dat si un bidon cu amorsa corespunzatoare si cu indicatia de a nu dilua cu nimic vopseaua. Am avut probleme cu meseriasul care a vrut sa amestece amorsa cu vopsea si apoi sa dilueze vopseaua cu apa pe motiv ca este prea groasa si prea putina si n-o sa ajunga.Insa eu l-am obligat sa lucreze conform indicatiilor celor de la magazin, adica aplicarea amorsei inainte si apoi aplicarea vopselei nediluate si totul a fost bine. Probabil, asa cum a spus si altcineva in comentariul de mai sus, s-a facut o greseala undeva.

Poate conteaza si suprafata pe care se aplica vopseaua, cum e pregatita aceasta suprafata (curata, uscata, degresata etc) sau cu ce a fost vopsita anterior.

marea majoritate a „meseriasilor” au tendinta de a face totul exact pe dos de parca ar fi platiti sa faca pe sabotorii. daca intr-o fisa tehnica scrie un luru pentru care producatorul isi asuma responsabilitati, meseriasul face exact pe dos de parca ar fi retardat mintal. Si eu lucrez in domeniu de 19 ani dar nu folosesc un produs inainte de a cunoaste fisa tehnica sau cel putin indicatiile de utilizare. „lasa ca merge si asa” nu ne ajuta sa evoluam, ba din potriva.
Eugenia, sa stiti ca si cel mai mic detaliu face diferenta la rezultate, de la fabricare pana la conditiile atmosferice din timpul aplicarii.

conteaza si suprafata pregatita si modul de aplicare….,doamna Eugenia are dreptate si Adrian …., depinde mereu de meserias, daca el este invatat ca „merge si asa”sant 5 degete la o mana fiecare cum poate, dar e bine ca lucru sa fie bine cat de cat facut bine, poate si o recomandare buna de isprava merita sa primesti din partea beneficiarilor ptr alte lucrari…..la revedere!

Eu zic ca cel mai mult contează cât de bine e plătit meseriașul, spun asta ca și eu sunt unul și la mine diferența sta la baza Preț calitate…

A fost depozitata gresit vopseaua lavabila , probabil a inghetat inainte sau dupa ce ai cumparat-o. Acesta este motivul pentru care o lavabila se sterge de pe perete.

Cât de bine e plătit meseriașul?!
Și dacă pe masa de operație dumneata ai fi tratat după cât de bine e plătit medicul?!
Și dacă polițistul ar interveni să-ți salveze familia după cât de bine e plătit?!
Și dacă militarul ar apăra țara după cât de bine e plătit?!
Și dacă cei enumerați ar compara zecile de ani de studiu, de renunțări, de nopți nedormite cu cele 6 luni (eventual) de calificare ale dumitale?!
Nu pot scrie cuvintele pe care le meriți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *