Categorii
Intrebari de la cititori

Ati apela la un arhitect din Franta pentru lucrari in Romania?

Buna ziua.
Ma numesc Gilda Garnier, sunt de origine romana, am 32 de ani si locuiesc in Franta de 10 ani.
Lucrez ca arhitect de interior si decorator pentru o companie franceza de 6 ani si am ca proiect deschiderea propriei companii de arhitectura interioara si design. Pentru acest proiect mi-ar face placere sa colaborez cu romani pentru a putea aduce in tara seriozitatea, stilul si tendintele franceze.


Deocamdata fac un studiu de piata pentru a-mi da seama daca proiectul meu este realizabil. Credeti ca ati fi dispusi sa apelati la serviciile unui specialist din Franta (bineinteles in conditiile in care pretul nu va fi francez:))? Bineinteles pentru acest proiect voi avea nevoie de o echipa serioasa care ar putea, fara probleme, sa puna in aplicare realizarea unei colaborari perfecte intre client, designer si executori tinand cont ca nu ma voi putea deplasa la fata locului. Aceasta echipa va avea rolul de a executa si verifica santierul, se va ocupa eventual de fabricarea (sau gasirea fabricantilor) mobilierului pe comanda, deplasarea incaperilor umede (in cazul renovarii apartamentelor sau caselor in care, de exemplu, se doreste mutarea unei bucatarii sau creerea unei bai), refacerea instalatiei electrice etc. Scopul meu este ca fiecare client sa fie multumit la sfarsit atat de pret cat si de calitatea lucrarilor!

Consider ca este o idee care ar putea multumi in primul rand clientii (pe care ii voi insoti prin telefon sau mail in fiecare etapa, inclusiv pe cei de alte nationalitati fiindca vorbesc curent romana, franceza si engleza) insa bineinteles si compania cu care voi colabora prin facturarea executiilor si deplasarilor si pe mine prin realizarea dorintei de a munci in sfarsit pentru tara mea!

Proiectul meu nu este realizabil inainte de 1.5 – 2 ani trebuind sa-mi termin lucrarile in curs, sa demisionez si sa imi creez propria companie inainte, dupa cum am scris mai sus deocamdata vreau sa stiu daca ati fi interesati de acest gen de colaborare.
Va multumesc in avans pentru raspuns, nu ezitati sa ma intrebati daca aveti nevoie de mai multe detalii!
O zi buna.

Intrebare de la Gilda, pe adresa redactiei: Ati apela la un arhitect din Franta pentru lucrari in Romania?

10 răspunsuri la “Ati apela la un arhitect din Franta pentru lucrari in Romania?”

Sunt interesat de o colaborare societatea construieste Case Blocuri Si hale industriale mijloci as fi onorat sa construiesc in colaborare pentru realizarea unor lucrari.

Buna ziua,
Sunt incantat sa colaborez cu romani care se intorc acasa, cu mentalitatea si cunostintele din occident.
Ma ocup de case ecologice pe structura din lemn, specializat in tratamente lemn, piatra, caramida, marmura si ma intorc din Italia dupa 15 ani de activitate in aceste domenii.
Sunt onorat sa colaboram si va invit, pentru moment, sa vizionati pagina Facebook / Euroconstruct.eu pana este gata noul site.
Voi prezenta intentia dumneavoastra si la conferinta tehnica organizata de Ordinul Arhitectilor din Romania pe data de 9 Martie la Bucuresti, unde am fost invitat sa prezint produsele pentru tratamentul lemnului.
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.
Multumesc. Pe curand.

Cu stima
Nicusor Tataruca
004 0758807061
info@euroconstruct.eu

Doamna Gilda, Va asteptam acasa, Scoala de arhitectura franceza, este renumita, eu construiesc case, cabane,resedinte din lemn rotund necalibrat (am realizari in Valencienne, Lille, Champagne, Nice) si am colaborat excelent cu arhitectii francezi, care sunt specialisti in tehnologia Log Homes. De asemenea in acest timp pana veti revenii in tara, puteti sa faceti loby sau chiar sa deveniti reprezentantul firmelor romanesti din domeniu
O Primavara frumoasa
Lucian Negot
0040740090422
office@monolitloghomes.ro

Buna Gilda!

Daca nu vei folosi preturile Parisului…Vei avea un succes nebun si in Tara.Noroc

Buna ziua,
Eu va incurajez , mai ales ca a-ti plecat de aici si veniti de acolo , cu alta conceptie despre modul de lucru .
Noi cunoastem bine piata franceza unde avem cele mai multe realizari chiar si recomandari din partea birourilor de arhitectura .
Pe site-ul nostru , puteti vedea o parte din aceste lucrari.
Cu stima Ec mocanu 0040722235456
www,magicconstruct.ro

Le multumesc frumos tuturor celor care mi-au raspuns, nu sunt sigura ca toata lumea a inteles ca sunt interesata de o viitoare colaborare eu ramanand in Franta, imi caut o „mana dreapta” ca sa spun asa pentru a-mi putea realiza proiectul in cele mai bune conditii pentru toata lumea.

Imi place mult ideea caselor ecologice a domnului Nicusor Tataruca, este un procedeu utilizat din ce in ce mai des si foarte apreciat.

Multumesc deasemenea pentru toate numerele de telefon si adresele email pe care le voi pastra cu atentie pentru a va putea recontacta la momentul potrivit!

O zi buna tuturor!!!

Buna Gilda,

Raspundem cu intarziere postarii tale, dar nu cu mai putin interes.

Gasim ca proiectul tau este cat se poate de interesant si aplicabil de la distanta, cu conditia sa gasesti oamenii potriviti.

Pasionati de frumos si de lucrul bine facut, (eu asistent social pe cale de reconversie profesionala, iar sotul meu gerant de societate, de aceiasi varsta cu tine 🙂 ) locuim in momentul de fata in regiunea Pariziana, la Vincennes.
Atrasi de tara natala, (dar si de Franta) avem ca proiect sa ne restabilim in Romania, la Brasov.
In acest scop, am investit, construit si amenajat diverse bunuri imobiliare si ne orientam sa dezvoltam o mica afacere…

Incantati de proiectul tau si cu o experienta de aproximativ 10 ani in domeniul constructiilor (amenajati interioare) in Franta, cred ca o colaborare ar fi foarte interesanta.

Pe scurt, ne-ar face mare placere sa ne cunoastem si de ce nu sa colaboram.

Dana si Gabi
Tel: 06 65 93 49 24

Bună ziua!

Vă rugăm sincer să ne transmiteți și nouă în rezumat, ideile dumneavoastră cu privire la construirea unui model de casă trainică, sănătoasă, construită numai din materiale naturale și să ne trimiteți dacă doriți câteva din lucrările dumneavoastră.
Vrem să formăm o echipă unită – arhitecți, constructori, investitori (beneficiari) și să construim pentru clienții noștri un model de casă, trainică, sănătoasă, construită numai din materiale naturale – o casă care să respire, o casă cu un aer proaspăt, o casă odihnitoare, o casă cu parter sau cu parter și etaj (mansardă), o casă cu ziduri groase, fără WC în interior.
Vă rugăm să aveți încredere în noi. Vrem să facem numai lucruri bune. Nu lucrăm din interes, ci din credință ortodoxă, deci suntem hotărâți 100% să facem numai lucruri bune cu adevărat. Nu facem aranjamente cu nimeni. Nu înșelăm pe nimeni, deci nu înșelăm nici clienții noștri, cu absolut nimic. Profitul nostru este aproximativ 3,33 %, în România. Vrem să primim în echipa noastră pe toți oamenii care vor să facă un lucru bun, un lucru din credință ortodoxă și ne bucurăm întotdeauna când cineva dorește să vină alături de noi.
Vă invităm și pe dumneavoastră și pe toți oamenii care doresc, să faceți parte din echipa noastră. Toți cei care se pricep și vor să ne ajute cu ceva la realizarea acestui proiect sunt invitați în echipa noastră.
Trebuie să precizăm că acum nu promitem nimic nimănui până când nu vom ști sigur că vom putea și oferi cu certitudine tot ceea ce am promis, deci acum nu vă promitem nimic nici dumneavoastră. Vrem să vedem mai întâi tot ceea ce oferă fiecare și apoi
și tot ceea ce cere fiecare pentru ceea ce oferă.Vom mai vorbi despre aceste lucruri.
Vă urăm fericire adevărată și să ajungem cu toții în Rai!
Părintele ortodox Ierodiacon Visarion Iogulescu a arătat foarte clar ce este fericirea adevărată și cum pot fi fericiți toți oamenii care doresc și aici pe pământ și veșnic în Rai – învățătura Sfintei Biserici Ortodoxe. Site-ul părintelui Ierodiacon Visarion Iogulescu este acesta: ierodiaconvisarion.ro

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *