Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cat ciment mi-ar trebui la o fundatie de casa cu dimensiunile urmatoare?


Buna ziua, as dori sa stiu cat ciment mi-ar trebui la o fundatie de casa cu dimensiunile urmatoare: adanca de 60 cm, lata de 40 cm si lungimea de 16 m liniari.


Intrebare de la Ciprian, pe adresa redactiei: Cat ciment mi-ar trebui la o fundatie de casa cu dimensiunile urmatoare?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

costea cristian in martie 16th, 2016

Buna ziua

Avand in vedere cotele date ai 3,84 mc, rotunjesti la 4 mc, pentru ca sigur sapatura nu este exacta.240-250 kg ciment /mc, rezulta 1000 kg ciment, 25 saci,aprox.425 lei.
Ai grija cat ciment pui la o betoniera(in functie de capacitatea ei), ai grija sa contina si piatra si nisip, altfel o sa ai segregari. Sa iti iei cel putin un cunoscator la turnare.

O zi placuta

mocanu in martie 16th, 2016

Parerea mea este ca cumparati betonul gata facut . Daca nu , cumparati fiecare sortiment in parte , ma refer la nisip si la agregat si respectati intocmai reteta de fabricatie .
Nisip peste cantitate , slabeste betonul , Este ca apa in alcol .

Lucian in martie 17th, 2016

Hai sa ne dam cu parerea , (chestia cu marca de beton cu 240-250 kg/mc), Cipriane o fundatie de casa, are o latime si o lungime, sa intelegem ca aceasta casa este de 4m/4m ???, si de asemenea peste acea fundatie este necesara si o elevatie ???, nu mai vorbim de o placa de beton, care este optionala, in cazul 4×4, Dar totusi unde vrei sa faci aceasta fundatie?? de ai adancimea de 60cm, eu unul in Romania am auzit de minim 90cm de fundatie (din proiect autorizat), dar de 60cm nu prea am auzit, decat la cei ce vor sa faca ceva, sa faca

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii