Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa sa ridic etaj + mansarda peste casa in Bucuresti?

Buna seara. Detin o casa in Bucuresti de 32 mp amprenta la sol si as vrea sa ii fac etaj, poate si mansarda in functie de costuri. Avand in vedere spatiul mic, nu am gasit oferte de pret. Mi-ar putea spune cineva cam cat m-ar costa etajarea casei + mansarda, la cheie? Va multumesc!


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Cat ma costa sa ridic etaj + mansarda peste casa in Bucuresti?

9 răspunsuri la “Cat ma costa sa ridic etaj + mansarda peste casa in Bucuresti?”

Buna ziua
Va pot executa etajul+ mansarda la rosu, urmind ca dupa ce imi veti spune ce finisaje si instalatii interioare doriti, sa va execut si aceste lucrari.
Pentru o oferta, este necesar sa analizez proiectul pentru etaj+mansarda. Daca sinteti dispusa sa mi-l trimiteti, il astept pe adresa cavas33@yahoo.ro
Cu stima, CAVAS. 0745315725
Constructori de calitate, executam in toate judetele, case la rosu, etajari, mansardari, acoperisuri.

la cheie costa minim 380-400 euro/mp cu materiale de calitate si lucrat cu simt de raspundere.

Buna ziua,
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie atat la adresa de e-mail vasconssrl@gmail.com cat si la numarul de telefon 0728603424.
Cu stima,
VASCONS SI ASOCIATII

SC.Lazar Total C-tii
VA OFERA SERVICII de constructii case – vile – mansardari , numai in Bucuresti – Ilfov
detalii cu proiect la adresa de email. lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua,
Probabil soluti ce-a mai buna , va fi extensia pe str lemn . nu puteti sti asta inainte de a face un studiu si dupa ce aveti un aviz de la primarie .
Firma noastra este specializata in constructia de case pe str lemn . Pe siteul nostru , puteti vedea o parte din realizarile noastre .
Cu stima
07222365456
magicconstruct.ro

Buna ziua doamna Elena,sunt constructor de cc28 ani,am suficienta exper.in constr si toata gama de finisari,inst.elecr.,sanitare si term.Execut lucrari de calitate de standard european.As fii bucuros sa mi trimete ti un nr.de tel.pe care sa va pot contacta in vederea unei discutii cat priveste constr.pe care doriti sa o faceti.E mail neaguvasile1966@gmail.com.O zi buna va doresc.

Buna ziua,Structura de lemn este cea mai sigura solutie,pentru orice alta varianta trebuie facuta o expertiza in ceea ce priveste rezistenta,dar din cate stiu eu ca sa faci subzidiri pentru o casa de 32 mp e oarecum echivalentul demolarii si reconstruirii cladirii,deci varianta pe structura clasica (zidarie) pica.
Eu recomand o mansardare pe structura usoara de lemn cu extindere pe laterale daca e posibil.
Pretul ar trebui sa ajunga undeva in jur de 350-400 euro/mp construit la cheie cu materiale si manopera si ca termen de executie 45-60 zile.
Noi construim case de lemn din 2004 si am facut consolidari si restaurari de cladiri vechi deci vorbesc in cunostinta de cauza.
Suntem din Bacau si nu prea ne avantajeaza volumul lucrarii dar pentru pretul corect cine stie..
Daca cineva e interesat de o colaborare gaseste datele de contact pe site-ul firmei.
Multa stima!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *