Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa constructie gard din panouri bordurate in Neamt

Buna ziua. As dori un contact de la o firma, echipa sau persoana fizica care poate desfasura construirea unui gard din panouri bordurate pentru delimitarea unei gradini in Tazlau, Neamt. As dori, va rog, ca cei interesați sa poata livra atat materialele cat si forța de munca. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați.


Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Caut echipa constructie gard din panouri bordurate in Neamt.

10 răspunsuri la “Caut echipa constructie gard din panouri bordurate in Neamt”

Buna ziua
Sa va contactam, unde ??? adresa email ?? telefon ??
Ce lungime va avea gardul, ce fel de fundatie doriti ?? etc, etc.
Cu stima, CAVAS 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Îmi cer scuze, nu am realizat ca email-ul meu nu va fi afișat. Cel mai convenient pentru mine este sa purtam o discuție despre detalii prin email, de aceea toți cei interesați va rog lăsați inclusiv o adresa de email. Va mulțumesc.

Domnule ionut dar eu vorbesc de ani de zile cu email asta .Mai ancercati.VA multumesc

Buna ziua,

As dori sa construiesc un gard cu fundatie de beton,lungime 50 m (fundatie 20 latime, 40 adancime si 50 inaltime),stalpi din teava rectangulara si scandura orizontala pe ambele parti deasupra pe inca 1m. Pe alti 30 metri (gradina) cu o fundatie mai mica si plasa de Buzau deasupra. Va rog sa ma ajutati cu o estimare a costului, ma intereseaza o oferta pentru o localitate langa Pitesti. Multumesc.

As dori sa construiesc un gard cu fundatie de beton din panouri bordurate din beton cu stalpi din beton, cu lungimea de 100 metri in Loc. Viisoara, Jud. Neamt.Pentru alte detalii, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail petru.p.manole@gmail.com sau la telefon 0765981778.
Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *