Categorii
Intrebari de la cititori

Cum scapam de mucegai in balcon (apartament Bucuresti)?

Cautam specialist care sa ne ajute cu rezolvarea problemei mucegaiului aparut in baconul apartamentului nostru din Bucuresti. Initial era balcon deschis si avea o pata mica de mucegai pe plafon in coltul exterior. In toamna l-am inchis cu sticla (complet rabatabila) si l-am tinut inchis sau semi-inchis pe perioada iernii. Pata s-a extins si dorim sa rezolvam problema cat mai rapid. Multumesc!


Intrebare de la Nicoleta, pe adresa redactiei: Cum scapam de mucegai in balcon (apartament Bucuresti)?

3 răspunsuri la “Cum scapam de mucegai in balcon (apartament Bucuresti)?”

Buna ziua

Curatati straturile existente pana la stratul suport(beton sau caramida).Tratati cateva zile cu solutie antimucegai.Refaceti finisajele.
Se pare ca este o zona rece/cald deci condens=umezeala=mucegai.
Sigur va reaparea.

O zi placuta

Imi permit sa va impartasesc din experienta mea, pentru ca si eu am avut probleme mari cu mucegaiul in balcon; am ajuns chiar sa-mi mucegaiasca chiar si lucrurile aflate intr-un dulap. Am indepartat stratul afectat de mucegai, am aplicat apoi un strat de aproximativ 1 cm de mortar antiigrasie. La final, dupa ce s-a uscat foarte bine am aplicat un strat de vopsea lavabila Aeria Gold cu porus X. Era aparuta de curand si am decis s-o testez. Am trecut cu bine peste perioada rece, peretele arata perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *