Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc anveloparea unei case cu etaj in Bucuresti

Buna ziua! Sunt din Bucuresti si ma intereseaza o oferta de pret convenabila pentru anveloparea unei case cu etaj cu o suprafata de aproximativ 200 mp. Anveloparea as dori sa fie facuta cu polistiren de 10 mm si finalizata prin tencuiala decorativa. Va rog ca in oferta sa fie incluse toate costurile ce reprezinta manopera si daca este posibil sa imi faceti un calcul al materialelor necesare acestei lucrari. Il rog in special si pe d-nul Hartmann sa imi trimita o oferta. Va multumesc si astept ofertele dvs.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Doresc anveloparea unei case cu etaj in Bucuresti.

7 răspunsuri la “Doresc anveloparea unei case cu etaj in Bucuresti”

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de termoizolatii/hidroizolatii.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Rugam si oferim seriozitate.O zi buna va doresc.

Dl marius pretul meu pentru dumneavoastra e de 30-35 ron manopera cu materialele dumneavoastra 0764454360

Bună ziua.
Prețul cu tot cu materiale variază de alegerea dumneavoastră în ceea ce privește densitatea polistirenului și calitatea tencuieli decorative.
Un preț mediu poate varia în jurul a 90 lei/mp manopera termosistem + montat demontat schela+ materiale (polistiren EPS 80 și vopsea decorativa din clasa medie de pret cu granulație de 1,5 mm)
Pentru detalii 0729149449
Cu stima !
Serban Marius

Am vazut ca vi s-au facut oferte pentru manopera; puteti vedea aici mai multe tipuri de termosistem ca sa va decideti pentru ce varianta optati, precum si preturile acestora. Este important sa luati intregul termosistemul de la acelasi producator pentru a fi sigur de compatibilitatea materialelor

Buna ziua

Daca lucrarea mai este de actualitate, suntem o echipa din Voluntari care putem executa lucrarea dumneavoastra.
Pretul este de 20700 lei si include manopera,materiale,schela,plasa protectie,consumabile.
Taierea polistirenului se va executa cu masina profesionala, astfel nu se vor produce resturi ce poate sa aduca probleme cu vecinii sau autoritatile.

Pentru detalii tel:0744.310.445 sau email:cccristian77@yahoo.ro

Cu respect,
Cristian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *