Draperii culoare deschisa in amenajare living cu parchet wenge

Buna seara. Am achizitionat de curand un apartament si am ales ca si parchet in living un wenge foarte inchis. M-am gandit sa las peretii albi și sa ofer o pata de culoare unui perete un albastru foarte inchis catre negru iar mobilierul sa il fac in culoarea alba si la fel si canapeaua sau un bej deschis. Draperiile m-am gandit sa le aleg intr-o culoare deschisa de asemenea. Credeti ca ar fi o idee buna? Sau ar iesi un dezastru? Si inca o intrebare, livingul este open space cu holul printr-o usa gen bolta. As putea alege in hol o gresie de culoare crem deschis sau ar fi diferenta prea mare si nu stiu s-ar potrivi? Va rog frumos sa ma ajutați cu un sfat.

Intrebare de la Roxana, pe adresa redactiei: Draperii culoare deschisa in amenajare living cu parchet wenge.


2 comentarii la “Draperii culoare deschisa in amenajare living cu parchet wenge”

  1. La prima vedere , aceasta combinatie este rafinata si eleganta, dar………… credema ca aceasi combinatie (parchet wenge si ziduri albe ) o am si eu in living, iar sotia mea si-a luat o jumatate de norma la MOP. Asa ca incearca alta nuanta de parchet (vezi poate il poti scimba, la magazinul de unde l-ai cumparat)

  2. Buna, Roxana!

    Sunt de acord cu Lucian: desi frumoasa si eleganta, aceasta combinatie iti va scoate in scurt timp peri albi. Desi daca nuanta wenge aleasa ar avea striatii albe si gri in desen, s-ar putea sa scapi mai usor 🙂

    Da, pardoselile inchise la culoare arata spectaculos in combinatie cu mobilierul in nuante deschise, asa cum poti vedea si in galeria foto a urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2014/11/pardoseli-de-culoare-inchisa-in-decorul-casei-cum-le-asortam/, dar expun absolut fiecare fir de praf si asta este valabil si pentru mobilierul sau usile wenge 🙂 Asa ca fie te inarmezi cu rabdare si te imprietenesti cu mopul, fie, asa cum ti-a sugerat si Lucian mai sus, renunti la idee si incerci un parchet intr-o nuanta mai deschisa.

    Cat despre peretele colorat, bleumarinul foarte inchis este o optiune dramatica, dar nu i-as spune o optiune colorata 🙂 Daca livingul tau este foarte mare si foarte luminos, merita aceasta incercare, altfel, ti-as recomanda sa reconsideri si aceasta idee. Iata un articol care te poate ajuta in luarea unei decizii: https://www.casadex.ro/2014/12/in-ce-culori-zugravesti-peretii-cand-ai-mobila-alba-idei-si-imagini/ Vei vedea ca sunt atat de multe variante de asortare a mobilierului alb sau in culori deschise, incat chiar nu este nevoie sa recurgi la o alegere atat de dramatica, asa cum sunt parchetul wenge si peretele bleumarin 🙂

    Spor la decorat si amenajat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.