Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Parchetul trebuie sa fie aceeasi nuanta in toata casa?


Am cumparat un apartament care a fost deja amenajat in principiu de catre fostul proprietar. Mentionez ca doresc sa renunt la mocheta care este lipita pe pardoseala in cele doua dormitoare, din care unul va fi camera copilului. Holul de la intrare, holul dintre cele doua dormitoare, livingul si bucataria au parchet de stejar, usile sunt in aceeasi nuanta de stejar. Intrebarea mea este daca pot monta in camera copilului (baiat 15 ani) parchet de alta nuanta. Ma straduiesc sa-l conving ca nu este in regula, sa avem o multime de culori si parchetul trebuie sa fie peste tot in aceeasi nuanta si asortat cu culoarea usilor.


Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Parchetul trebuie sa fie aceeasi nuanta in toata casa?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Victoria in martie 9th, 2016

Buna ziua, Ana!

Din punctul meu de vedere, e bine ca parchetul sa aiba aceeasi nuanta in tot apartamentul. Acest lucru este necesar pentru obtinerea unei continuitati vizuale a spatiului. Banuiesc ca fiul vrea sa simta ca a avut un cuvant de spus in amenajarea propriului dormitor, de aici si refuzul de a accepta nuanta de parchet care se regaseste si in celelalte camere ale apartamentului. Incercati sa-i sugerati ca isi poate pune amprenta prin accesorizarea propriei camere, alegand un covor si niste draperii pe gustul lui sau alegand niste tablouri cu care sa-si decoreze peretii :)

Mult succes!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii