Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pasi reconditionare podea de lemn – rog sfaturi


Buna ziua, am o podea de lemn pe care vreau sa o reconditionez. Dupa slefuire si curatatul prafului cu ce ma puteti indruma sa o fac gri dar nu vreau o vopsea opaca, vreau ceva putin transparent sa se vada nervurile lemnului. Si apoi un lac. Oare e posibil sa obtin rezultatul dorit? Va multumesc, daca ma aude cineva…


Intrebare de la Luminita, pe adresa redactiei: Pasi reconditionare podea de lemn – rog sfaturi.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

Marius Serban in martie 24th, 2016

Bună ziua.
Sa rămână transparenta deși colorata gri nu prea aveți cu ce material sa o acoperiți.
E puteți folosi este o lazura în dispersie apoasa de la Savana. O găsiți în marile magazine de bricolaj. Daca aplicati un singur strat lemnul va fi colorat gri dar se vor vedea nervurile.
Spor la treaba.

Maistru structuri Marian=Iasi in martie 24th, 2016

Ce ar fi daca ati lua o bucata de dulap pe care sa o slefuiti cu un smirghel de 60 sau 80 ,pentru curatire, apoi cu un smirghel de 80 sau 100 pentru finisare.Cu o lampa de gaz veti arde scandura usor pana ies nervurile lemnului cum vreti (mai mult sau mai putin intense),iar apoi slefuiti din nou.Aplicati doua randuri de lac ( primul cu o culoare pe care o doriti, al doilea incolor). Daca va place rezultatul final, aplicati-l la scara mare.Eu asa procedez.

Fabricutza De Kasutze-Iasi

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii