Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Recomandari achizitie centrala pe lemne in Arges


Buna dimineata, doresc sa ma indrumati pentru achizitionarea unei centrale termice pe lemne (combustibil solid); este vorba de o locuinta la tara, unde nu sunt gaze. Pentru ca iarna sunt dificil de incalzit 3 camere, parintii sunt in varsta – 81 ani, se consuma lemne fara sa fie cald iar efortul de a face focul aproape non-stop este destul de mare. Recomandati-mi o varianta ca sa pot sa ii ajut in acest sens (costuri centrale si eventual cost manopera). Mentionez ca locuinta este in judetul Arges. Multumesc.


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Recomandari achizitie centrala pe lemne in Arges.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

OctavS in aprilie 17th, 2016

V-as recomanda modelul Vitoligno 100 S, pe lemne. Are camera de incarcare mare, cu lemne de pana la 50 cm, iar timpii de asteptare pana la realimentare se pot intinde pana la 8 ore, ceea ar fi un confort pentru parintii dumneavostra. Va sugerez sa folositi un puffer, un rezervor in care se inmagazineaza energia termica furnizata de centrala si care reduce implicit consumul de lemne. Centra va asigura si necesarul de apa calda.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii