Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfaturi alegere culori in bucatarie

Buna. Va rog sa ma ajutati cu alegerea culorilor in bucatarie. Faianta si gresia sunt crem si am ales o mobila alba iar peretii sunt albi. Dilema este la blat, ma gandeam la un gri dar nu pot sa imi dau seama daca o sa se incadreze bine. Electrocasnicele nu le-am ales inca; imi place cuptorul alb dar nu stiu cum ar trebui sa fie plita / chiuveta. Multumesc anticipat pentru sfaturi!


Intrebare de la Dana, pe adresa redactiei: Rog sfaturi alegere culori in bucatarie.

Un răspuns la “Rog sfaturi alegere culori in bucatarie”

Buna, Dana!

In decorul descris de tine ar arata minunat atat un blat gri, cat si unul negru sa din lemn natur. Decizia ar trebui luata in functie de electrocasnice – asa cum bine ai intuit – dar si in functie de stilul de amenajare al bucatariei. Daca vei alege un cuptor negru sau din inox, ar fi potrivit sa mergi pe varianta blatului gri. Cuptorul alb va arata bine si in combinatie cu un blat gri, dar si in combinatie cu unul din lemn.

Iata mai multe imagini cu bucatarii dotate cu mobilier alb, care sper sa te ajute sa iei cea mai buna decizie: https://www.casadex.ro/2014/12/bucatarii-de-culoare-alba-curatenie-lumina-si-spatiu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *