Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi de amenajare legate de un spatiu de dormit

Rugamintea mea este legata de un spatiu de dormit, luminos dimineata, destul de mare – 15 mp, in forma dreptunghiulara. Am un dulap mare pe latura mai ingusta, nuanta foarte inchisa dar cu trei oglinzi mari pe cele trei usi (totusi, se vede culoarea inchisa). Patul este cu latura de la picioare indreptat spre geam. Aproape jumatate din camera este libera, insa este usa in spatiul neocupat de ceva anume. Ma gandesc sa pun un fotoliu si o lampa in coltul mai intunecos, ne place sa citim. Daca vreau sa schimb culoarea pentru pat si adaug o comoda cu sertare, pot folosi culoarea alba pentru aceste obiecte? As fi preferat tot nuanta alba pentru dulap insa asa am gasit si este foarte frumos. Multumesc!


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Sfaturi de amenajare legate de un spatiu de dormit.

Un răspuns la “Sfaturi de amenajare legate de un spatiu de dormit”

Buna, Andrei!

Nu stiu cum anume vei schimba culoarea patului (infolierea nu mi se pare o solutie buna) si nici ce culoare are acum, dar cred ca poti sa-l faci alb, desi daca si acesta este maro cred ca il poti pastra asa cum este. Iar comoda cu sertare pe care vrei sa o aduci in dormitor poate fi alba, chiar daca dulapul si patul au alta culoare.

Cred ca ar iesi un coltisor de lectura tare fain daca vei aseza in colt un fotoliu, in spatele lui un lampadar frumos, iar langa fotoliu comoda despre care spuneai. In cazul in care nu ai neaparata nevoie de o comoda cu sertare (adica ai destul spatiu de depozitare in interiorul dulapului cu 3 usi), poti monta in locul acesteia o bibliotecuta in care sa-ti pastrezi cartile preferate.

Spor la decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *