Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culoare mobila in doua dormitoare cu parchet cires

Buna ziua! As dori cateva sfaturi in legatura cu amenajarea a doua dormitoare: parchetul este cires, o culoare mai mult spre maro inchis, peretii albi iar usile ma gandeam sa fie la fel. Problema este in alegerea culorii de mobila. Va multumesc.


Intrebare de la Delia, pe adresa redactiei: Alegere culoare mobila in doua dormitoare cu parchet cires.

Un răspuns la “Alegere culoare mobila in doua dormitoare cu parchet cires”

Buna, Delia!

Cred ca n-ar trebui sa-ti faci atatea probleme in legatura cu asortarea mobilei la nuanta parchetului. Pentru a crea un contrast placut cu peretii si usile albe poti alege un ansamblu de mobilier intr-o nuanta deschisa de stejar cu sau fara striatii gri sau un ansamblu dintr-un mdf lucios intr-o nuanta de bej cu tenta gri, asa cum poti vedea in imaginea nr 7 a articolului urmator: https://www.casadex.ro/2015/07/living-idei-de-amenajare-a-peretelui-cu-televizorul/

Nu uita de importanta accesoriilor in amenajarea unui spatiu. si pentru ca vorbim despre doua dormitoare, la definirea aspectului general al acestora vor contribui si covoarele, draperiile si asternuturile pe care le vei alege. Avand o baza alba (pereti, usi de interior), poti alege unele textile mai viu colorate care te vor ajuta sa animi atmosfera.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *