Categorii
Intrebari de la cititori

Asortare culori pereti si tablou mare

Buna Victoria! As avea si eu o nelamurire si am nevoie de o sugestie. Am un tablou care imi ocupa mare parte din suprafata unui perete si vreau sa il pun deasupra patului. E un tablou particular in nuante de maro, gri si crem, care nu cred ca s-ar potrivi cu peretii in nuanta de mov (intentia e de a schimba culoarea peretilor si sa se potriveasca cu acest tablou si cu mobila care e alba). As avea nevoie de un sfat, pentru ca nu ma pot decide inca in ceea ce priveste culoarea perdelelor si a peretilor. Multumesc frumos.


Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Asortare culori pereti si tablou mare.

Un răspuns la “Asortare culori pereti si tablou mare”

Buna, Ana!

In principiu, nuantele de maro, gri si crem se asorteaza perfect cu nuantele de mov. Desigur ca depinde si de nuanta nuantelor respective 😛 Ai incercat sa montezi tabloul pe peretele mov si ai observat ca nu arata bine impreuna? Poate ca nu nuantele sunt cele care nu dau bine impreuna, ci starile pe care le transmit fiecare. Conteaza mult si ce exprima tabloul cu pricina. Un tablou modern, abstract, va fi in elementul lui pe un perete mov, in timp ce unul care ilustreaza un peisaj din natura, de pilda, va arata complet nepotrivit pe un astfel de fundal.

Daca movul peretelui nu rezoneaza cu imaginea tabloului, poti lua in considerare un verde olive, nuanta eleganta, rafinata si nobila care arata bine atat cu nuantele tabloului cat si cu mobilia alba a dormitorului.

Cred ca informatiile din urmatoarele doua articole te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie:

https://www.casadex.ro/2015/05/mov-si-violet-in-amenajarea-casei-afla-cu-ce-combini-si-cum-asortezi-cele-doua-culori/

https://www.casadex.ro/2015/11/masliniul-sau-culoarea-verde-olive-in-amenajarea-casei/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *