Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa sa pun tabla Lindab pe un acoperis in Giurgiu?

Buna ziua, vreau sa stiu cat costa sa pun tabla Lindab pe un acoperis de 9 metri lungime cu 6 metri latime, in Giurgiu. Vreau sa stiu cat costa cu tot, tabla, jgheaburi, burlane, folie, mana de lucru, suntem din zona Bolintin Vale. Va multumesc.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Cat costa sa pun tabla lindab pe un acoperis in Giurgiu?

2 răspunsuri la “Cat costa sa pun tabla Lindab pe un acoperis in Giurgiu?”

Buna.pret tiglametalica cu mana de lucru 80lei/mp cu folia si accesoriile. Jgeaburi burlane culoarea invelitorii 45lei/ml. Cu stima Nelu Pirosca nr tel 0752170901

lindab. com/ro/pro/about-lindab/business-areas/pages/default.aspx#drilldown_guid:03bf27a4-c1e9-4f13-a5ff-2039efa83aa4;level:all;sub:3
Aici gasesti o parte din tipurile de tabla Lindab ( sunt doar tiglele metalice cu acoperire de polyester, fara Roca, fara tablele cutate si fara cele faltuite ). Fiecare dintre aceste table poate fi achizitionata in cel putin doua variante de acoperire, fiecare dintre acestea avand un pret diferit ( ca idee marja de pret este de la simplu la triplu, acest lucru fiind valabil si la profilele de tinichigerie ). Sistemul de jgheaburi si burlane poate fi achizitionat in doua variante ( unul cu un pret mai mare, altul cu un pret mai mic), folia anticondens la fel. In total exista peste 100 de combinatii posibile si implicit 100 de preturi diferite.
cel mai corect ar fi sa faceti o solicitate catre Lindab ( asta daca vreti tabla Lindab ), sa va indrume catre cel mai apropiat distribuitor autorizat, cu care sa aveti o discutie ( eventual pe baza unei masuratori ).

succes

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *