Categorii
Intrebari de la cititori

Caut sa betonez curtea, in Bucuresti si sa fac un gard

Caut sa-mi betonez curtea si sa fac un gard de 25 m lungime. Cat ma costa de betonat o curte de 90 m2 si de intins hidroizolatie sub ea? Si gardul cu centura de 40 cm (ingropata 25 cm) si pusi stalpi de metal? Lucrare in sector 6 Bucuresti. Multumesc.


Intrebare de la Vlad, pe adresa redactiei: Caut sa betonez curtea, in Bucuresti si sa fac un gard.

6 răspunsuri la “Caut sa betonez curtea, in Bucuresti si sa fac un gard”

Buna dimineata

Operatiile pentru curte sunt:Manipulat si intins piatra(strat de drenaj 5 cm),cofrag de scandura(doar daca aveti delimitari),armat cu plasa STM( de 6 cred ca este de ajuns),intins folie de constructii(nu pentru hidroizolatie, ci pentru a nu va curge laptele de ciment in pamant), turnat si nivelat beton(turnare manuala sau mecanizata-diferenta de pret este mare).90 mp x 0.10= 9 mc beton.Am uitat de trasat si montat spioni pentru o nivelare corecta.
Operatiile pentru gard:sapat,taluzat,intins piatra,intins folie,armat cu fier(fasonat sau nefasonat), cofrat,montat stalpi de metal(ar trebui sudat pe ei niste mustati de fier si legat de armatura fundatiei), turnat beton(manual sau mecanizat).Daca luam in considerare o latime de 25 cm(latimea la o cazma/lopata-sa poti sa sapi si sa scoti pamantul), 0.25 X 0.60 x 25 ml= 3.75 mc beton-5 cm piatra.Te poti retrage cu cofragul, daca vrei sa fie mai ingust la suprafata(depinde de fi-ul tevii care se monteaza).Aveti grija la aliniamentul tevilor(montat prima si ultima, apoi sfoara intre ele), scandura de cofrag, la parte de sus sa fie in boloboc/laser pentru o planeitate buna.

Cu parere de rau nu am timp sa execut lucrarea, poate sept.-oct

Pentru detalii 0744.310.445 sau cccristian77@yahoo.ro

Cu respec,
Cristian

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *