Categorii
Intrebari de la cititori

Ce ma sfatuiti sa aleg pentru un living open space?

Buna ziua! Ce ma sfatuiti sa aleg pentru un living open space (cu holul de la intrare) de aproximativ 24 m patrati, cu parchet culoare nuc, pereti albi: canapea grena sau canapea crem. Mentionez ca doresc ca pe peretele din fata canapelei sa pun un tapet stil baroc cu tv si un semineu incorporabil. De asemenea voi adauga mici accesorii grena. Multumesc anticipat!


Intrebare de la Madalina, pe adresa redactiei: Ce ma sfatuiti sa aleg pentru un living open space?

Un răspuns la “Ce ma sfatuiti sa aleg pentru un living open space?”

Buna, Madalina!

Consider ca o canapea crem va fi mai usor de accesorizat in cazul in care vei dori, la un moment dat, sa schimbi radical paleta cromatica a livingului. Aceasta va arata bine si in asociere cu petele de culoare grena (textile, mici decoratiuni), dar si cu orice alta culoare, daca vei decide sa renunti la grena intr-o buna zi.

Pe de alta parte, o canapea bordo poate deveni vedeta livingului, mai ales daca peretii acestuia sunt zugraviti in alb, asa cum spuneai. Si sunt convinsa ca va arata superb. Poti lua in calcul accesorizarea acesteia cu pernute in nuante deschise de crem si/sau gri, cu o patura asortata aruncata pe unul dintre bratele canapelei etc.

In alegerea culorii canapelei conteaza foarte mult si pozitia acesteia: daca o vei aseza lipita de perete, cred ca te-ar ajuta mai degraba un model grena, in timp ce daca o vei aseza mai aproape de centrul camerei, poti merge pe varianta crem 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *