Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce model de tavan fals imi recomandati incat sa lumineze camera?


Buna ziua. Am cumparat o casa care are pe tavan in bucatarie si living tavan decorativ din polistiren. Mie personal mi se pare ca acest tavan intuneca si micsoreaza camera. As vrea sa il dau jos dar mi s-a spus ca indepartarea adezivului cu care aceste placi sunt prinse poate duce la afectarea rigipsului, caz in care va trebui schimbat si acesta, ceea ce momentan nu imi permit. Asadar, daca voi fi nevoita sa pastrez tavanul cu aceste placi, ce model de tavan fals imi recomandati incat sa lumineze camera?


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Ce model de tavan fals imi recomandati incat sa lumineze camera?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in aprilie 19th, 2016

Buna, Alina!

Eu as cauta un mester care sa-mi garanteze ca poate curata adezivul cu care au fost lipite placile respective si ca-i poate reda tavanului din gips carton o fata prezentabila. Sunt convinsa ca exista meseriasi care te pot ajuta sa scapi de acesti placi decorative din polistiren si de senzatia de spatiu intunecos :) Gandeste-te ca achizitionarea unor placi noi te va costa oricum niste bani, iar apoi, dupa o vreme, vei ajunge in acelasi punct. Asa ca, zic eu, ar fi bine sa o faci de pe acum. Incepe prin a dezlipi placile de pe tavan si apoi prezinta starea „suprafatei de lucru” mai multor meseriasi. Sunt convinsa ca vei gasi pe cineva care sa te ajute, far sa fii nevoita sa schimbi si placile de gips carton de pe tavan :)

vasile in aprilie 27th, 2016

buna Alina da se poate face ori ce dar depinde de meserias pt ca sant meserias de duzina azi au fost directori si maine sant meserias

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii