Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Centrala Buderus Logomax de 24 face fata la casa urmatoare?


Buna ziua! Construiesc o casa p + 1 suprafata de 88 mp nivel, inaltime 2,6, pereți de 30 cm + 10 polistiren de 100. Geamuri de 5 camere 2 foi cu zircon intre. Va rog sa-mi spuneti daca o centrala Buderus Logamax de 24 face fata pentru incalzire si apa calda. Multumesc.


Intrebare de la Nicolae, pe adresa redactiei: Centrala Buderus Logomax de 24 face fata la casa urmatoare?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Stefano in aprilie 18th, 2016

Salutare Nicolaie!

Sfatul meu ar fi sa iti pui o CT prin condensare de 28 Kw si calorifere de joasa temperatura precum:Jaga Low-H2O,Vogel-Noot… si sa aibe optiunea de atasare a Panourilor Solare pentru apa calda,deoarece Soarele este inca gratiz.Sanatate

Victor in aprilie 19th, 2016

Bună ziua d-le Nicolae,
Simplu spus, la încălzirea imobilului descris, va face față. La furnizarea apei calde menajere, depinde de numărul de persoane și de câte băi aveți în vedere. Trebuie ținut cont că o centrală de 24kw care prepară ACM în regim instant, poate alimenta de regulă fără să fie afectat confortul, o singură baterie. de aceea în anumite cazuri poate fi preferată o centală care să prepare apa caldă cu un boiler.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii