Categorii
Intrebari de la cititori

Cost gletuire casa in Ilfov, Magurele – 500 mp

Buna ziua. As dori o oferta pentru gletuirea a 500 mp a unei case din Magurele, Ilfov. Care este costul manoperei + materialele necesare. Multumesc.


Intrebare de la Horia, pe adresa redactiei: Cost gletuire casa in Ilfov, Magurele – 500 mp.

6 răspunsuri la “Cost gletuire casa in Ilfov, Magurele – 500 mp”

Buna ziua

Pretul pe metru patrat de glet este de 12 lei.Poti intinde si 3 maini(cel mai fericit caz, in care iti iese din o mana glet de umplutura si doua maini glet de finisaj-aceasta insemnand ca aveti o tencuiala foarte buna, cu colturile interioare si cele exterioare foarte bine facute),dar poti intinde si 4 sau 5 maini, daca tencuiala dumneavoastra sau colturile sunt de o calitate mai slaba. Noi am intalnit mai rar ,pana acum, tencuiala fara sa necesite 4 maini, 2 maini de umplutura cu 2 maini de finisaj, cele de umplutura,obligatoriu,trase in cruce cu gletiera de 500mm ca sa iti iasa.Pretul este acelasi, dar clar materialele nu.Deci pana nu se vizioneaza lucrarea nu va pot face un calcul de material.

Pentru detalii sau daca doriti vizionari lucrari tel:0744.310.445 sau cccristian77@yahoo.ro

Cu stima,
Cristian

Echipa constructori executam lucrari de constructii case si amenajari interioare, finisaje,tapet, placari polistiren, tencuieli + decorativa, zidarii,zugraveli, placari rigips,montaj gresie,faianta,parchet, instalatii saitare si electrice, montaj usi – ferestre.
Oferim calitate la preturi avantajoase in functie de nevoile clientului.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
Telefon 0744675181
Email : vasilemkl_rosu@yahoo.com

glet mecanizat 12 ron mp iar slefuit mecanizat 3 ron mp 0759104130 pentru manopera.materialul nu poate fi calculat.nu stiu stadiul tencuieli si materialele folosite la tencuiala

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *