Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri planseu ceramic vs placa clasica de beton

Salut. Sunt un fan al paginii casadex.ro. As face si eu o casa ca am un teren fain. As vrea sa stiu daca aveti cumva o comparatie de cost intre costurile unui planseu ceramic si o placa clasica de beton? Sa zicem ca am un planseu de 100 mp, n-am gasit nicaieri pe site o astfel de comparatie.


Oare aveti si o comparatie de cost intre a construi cu caramida care nu necesita izolare suplimentara gen evoceramic 44 lm de la cemacon si caramida normala + polistiren expandat. Adica s-ar merita sa construiesti cu caramida din asta la care nu mai trebuie sa-i pui polistiren ca izolator termic sau sa construiesc cum face toata lumea cu caramida de 30 si izolatie de 10 cm de polistiren expandat.
Merci si sper sa va faceti un pic de timp ca sa-mi raspundeti.

Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Costuri planseu ceramic vs placa clasica de beton.

Un răspuns la “Costuri planseu ceramic vs placa clasica de beton”

BUNA ZIUA 1-Nu o sa gasesti astfel de comparati la mp pt ca fiecare constructie difera in functie de structura[ stalpi,grinzi,centuri,ziduri,etc] ,poate estimari 2-cu privire la zidari-izolati toate materialele au fise tehnice in care gasiti toate informatiile necesare[coeficient transfer termic,rezistenta la compresiune,etc] -cand construiti casa va ve-ti adresa unui proiectant si unui constructor care va vor raspunde la toate intrebarile dv…contra cost -intrebarile dv necesita calcule,munca,deci au un pret ,munca=plata sunteti de acord? Pt detali ,prezentari lucrari executate contact e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 STIMA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *