Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri sa schimb gardul cu unul din fier forjat, in Olt


Buna ziua! Ma interesesa sa aflu cat m-ar costa sa schimb gardul de ciment, sa-l inlocuiesc cu unul din fier forjat pus pe fundatie de circa 1 metru lungimea. E de 75 m/L inclus montaj, materiale, fundatie inclusiv porti! Judet Olt, comuna Studina.


Intrebare de la Raluca, pe adresa redactiei: Costuri sa schimb gardul cu unul din fier forjat, in Olt.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Olt:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Radu in aprilie 25th, 2016

Costurile unei lucrari de fier forjat variaza intre 50-250 E in functie de preferintele de model si conceptie.Atentie FIER FORJAT , ptr. ca am mai intalnit pers. care se laudau cu gard de fier forjat , insa mesterii i-au „aburit” cu unele din profile metalice.Sunt mari diferente , ca si de pret. La asa ceva nu exista un tarif fix , se fac propunerile in functie de modelul ales.Iar partea cu fundatia este alta manopera suplimentara

nicu in aprilie 26th, 2016

Daca va intereseaza o oferta rezonabila trimiteti-mi un e-mail.o sa va trimit cateva modele din care sa puteti alege.In principiu preturile noastre sant intre 250 lei m.p. si un maxim 500 lei m.p. numai ptr fierul forjat(confectionat din profile amprentate si forjate la rece.)Fierul forjat manual cu ciocanul langa forja care se facea cu multi ani in urma nu cred ca-l mai face cineva intrucat e extrem de scump si nerentabil financiar ptr firme.

nicu in aprilie 26th, 2016

Va dau si e-mail-ul. niko1971niko@hotmail.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii