Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri sa schimb gardul cu unul din fier forjat, in Olt

Buna ziua! Ma interesesa sa aflu cat m-ar costa sa schimb gardul de ciment, sa-l inlocuiesc cu unul din fier forjat pus pe fundatie de circa 1 metru lungimea. E de 75 m/L inclus montaj, materiale, fundatie inclusiv porti! Judet Olt, comuna Studina.


Intrebare de la Raluca, pe adresa redactiei: Costuri sa schimb gardul cu unul din fier forjat, in Olt.

3 răspunsuri la “Costuri sa schimb gardul cu unul din fier forjat, in Olt”

Costurile unei lucrari de fier forjat variaza intre 50-250 E in functie de preferintele de model si conceptie.Atentie FIER FORJAT , ptr. ca am mai intalnit pers. care se laudau cu gard de fier forjat , insa mesterii i-au „aburit” cu unele din profile metalice.Sunt mari diferente , ca si de pret. La asa ceva nu exista un tarif fix , se fac propunerile in functie de modelul ales.Iar partea cu fundatia este alta manopera suplimentara

Daca va intereseaza o oferta rezonabila trimiteti-mi un e-mail.o sa va trimit cateva modele din care sa puteti alege.In principiu preturile noastre sant intre 250 lei m.p. si un maxim 500 lei m.p. numai ptr fierul forjat(confectionat din profile amprentate si forjate la rece.)Fierul forjat manual cu ciocanul langa forja care se facea cu multi ani in urma nu cred ca-l mai face cineva intrucat e extrem de scump si nerentabil financiar ptr firme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *