Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce pot asorta usile de interior de culoare gri deschis?

Buna ziua! Vreau sa zugravesc si sa-mi schimb usile de interior din apartamant. Nu stiu ce culoare sa aleg, avand in vedere ca tot ce e acum in casa le voi schimba cu timpul, nu pot tot acum, adica pe rand. Imi plac usile gri deschis. Ce ma sfatuiti? Va fi usor pe urma sa asotez usile gri cu accesoriile din casa? Mobila cand o voi schimba va fi una deschisa la culoare, clar; canapeaua este deschisa la culoare cu bratele wenge, sunt in ceata, nu stiu ce sa fac. Sa merg pe usi maro deschis? Vreau altceva decat clasicul maro si de aceea m-am gandit la gri. Va multumesc frumos!


Intrebare de la Raluca, pe adresa redactiei: Cu ce pot asorta usile de interior de culoare gri deschis?

6 răspunsuri la “Cu ce pot asorta usile de interior de culoare gri deschis?”

Noi avem usa de la sufragerie in ton de gri-e gen armonica,si am asortat-o cu un frigider tot gri de la Daewoo(asta,intamplator),si cu biblioteca in ton de negru si culoarea ciresului.
Cred ca gri merge cu negru si argintiu,daca preferati griul-dar e o culoare un pic pretentioasa,desi este o culoare calda si linistitoare.Va doresc succes!

Bună, Raluca,
Nu cred că griul pe care vrei să-l alegi pentru uşi poate „dăuna sănătăţii” locuinţei tale.
Alegerea celorlalte „ingrediente” depinde, în mare măsură de felul tău de a fi/ al familiei, dacă aveţi copii etc. În funcţie de aceste lucruri trebuie să vă mobilaţi spaţiul vostru şi numai al vostru.
Dacă ar fi să plec de la o casă care are ca singur decor doar uşile gri şi pereţii albi aş merge pe multă culoare şi lumină, dar aici, în cazul tău/vostru depinde de culorile care vă plac, vă crează o stare de mulţumire şi confort. Dacă aveţi copii şi sunteţi tineri aş merge pe un stil vesel, colorat. Dacă vă place stilul clasic şi cuminte atunci… alb, negru şi nuanţele intermediare, plus pete de culoare în obiectele mici.
Succes şi inspiraţie ca să vă iasă totul ca la carte!

Multumesc Liliana.Da, avem copii si as vrea sufrageria sa o reamenajez pe cat posibil.Daca pun usile gri,canapeaua e capuccino deschis cu putin gri prin ea,covorul alb murdar,mobila ce culoare sa fie? peretii? parchetul?perdeaua? Vreau sa fie luminata sufrageria.Sufrageria e de marimea 520\350 cm.

Bună ziua,
Cred că între timp ai găsit „rezolvarea” problemei tale, dar uite o altă abordare, dacă preferaţi culorile pastelate (plus roşul care „aprinde” decorul:

https://www.casadex.ro/2016/04/un-apartament-superb-amenajat-si-decorat-in-nuante-de-bej/

Nu văd, mă repet, de ce uşile gri te-ar putea opri să alegi orice combinaţii de culori pentru interior, din contra. Pentru a spori luminozitatea poţi alege draperii şi pernuţe decorative în combinaţia verde/ galben sau doar una din culori.
Cred că în ultimul timp se preferă draperiile uşoare în locul perdelelor grele (de praf 🙂 ).
E greu să dai sfaturi când nu ştii gusturile proprietarilor şi felul în care arată locuinţa, orientarea faţă de punctele cardinale. Probabil de asta sunt designerii sau, în caz de resurse financiare scăzute, diversele site-uri ce vin în ajutorul celor fără de idei.
Sărbători cu bine şi o casă ca-n poveşti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *