Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare

Cum sa amenajezi un foisor vesel si colorat in care sa-ti petreci vara

1-foisor amenajat si decorat cu mobilier si accesorii colorateStii cat de mult imi plac foisoarele? Chiar si atunci cand casa are o terasa destul de generoasa, parca tot nu vad o curte completa daca nu are si un foisor construit undeva, intr-un colt al gradinii.


Si daca despre foisoarele rustice am tot vorbit si cu siguranta vom mai vorbi de multe ori de acum inainte, astazi am decis sa vedem cum poate fi amenajat un foisor vesel si colorat, inspirat de stilul boho-chic, perfect pentru petrecerea timpului liber de peste vara.

Foisor din lemn vopsit in alb

Primul aspect fain (sper sa nu fie cu suparare ca am ales sa folosesc anume acest cuvant) este dat de constructia propriu-zisa. Asa cum vei vedea in imaginile atasate, foisorul in cauza este departe de a fi o constructie elaborata si perfecta – probabil ca a fost construit chiar de catre proprietarii gradinii in care se afla – si este vopsit in alb cu verde ou de rata.

Culoarea alba, asa cum am spus in nenumarate randuri, este o baza perfecta atunci cand se doreste expunerea si evidentierea altor culori. In cazul de fata, proprietarii aveau nevoie de un fundal neutru pentru mobilierul si accesoriile multicolore cu care si-au propus sa decoreze micul foisor din gradina casei.

Atmosfera vesela, pentru intreaga vara

Inducerea atmosferei de vacanta n-a fost deloc complicata: un set compus dintr-o canapea si doua fotolii colorate, o alta canapea incarcata cu pernute decorative imbracate in huse multicolore, un scaun metalic vechi inviorat cu ajutorul unei pernute inflorate, un covor vesel, niste perdele albe cu imprimeu colorat si o multime de lampioane colorate agatate de tavanul inalt al foisorului asigura buna dispozitie pe care si-o doreau proprietarii.

Sunt convinsa ca aceeasi atmosfera de vacanta poate fi reprodusa foarte usor de oricine este dispus sa-si aloce cateva ore din timpul liber pentru amenajarea unui spatiu de relaxare in curtea casei. Iar daca vrei mai multe idei din aceeasi categorie, citeste articolul: Livingul in aer liber – locul tau de relaxare pe timp de vara.

Sper sa-ti placa si sa te inspire!

Sursa foto: BHG

2 răspunsuri la “Cum sa amenajezi un foisor vesel si colorat in care sa-ti petreci vara”

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru constructia unui astfel de foisor este nevoie de autorizatie de constructie, sau alte aprobari.
Va multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *