Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Demolare anexa veche si reconstruire langa Galati


Buna ziua, am proiectul pentru o anexa de aproximativ 60 mp (bucatarie, dormitor, baie, debara) fara etaj, fara placa de beton undeva la 15 km de Galati. Pe locul respectiv acum este o anexa veche care trebuie demolata. Anexa noua trebuie lipita de casa, care a fost construita acum 6 ani iar acoperisurile trebuiesc unite pentru aspect estetic rezultand o forma „L”. Astept oferte pentru proiect incluzand demolarea anexei vechi. Multumesc frumos!


Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Demolare anexa veche si reconstruire langa Galati.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Galati:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

nelu pirosca in aprilie 18th, 2016

Buna . Manopera la rosu euro 170lei/mp. La cheie 700lei/mp. Pt pret cu materialele aduse de noi la rosu 1300-1700lei/mp. La cheie 2700-3900lei/mp. Demolat anexa veche 2500lei. Preturile sant informative si negociabile putin . Nelu. 0752170901

Neculai Adrian in aprilie 19th, 2016

Trimiteti va rog proiect pentru oferta la argimargconstruct@yahoo.ro 0732594769

Neagu Vasile in aprilie 24th, 2016

Buna seara D.le Daniel,daca mai este de actualitate cererea dv.eu execut constr.civile si industr.la cheie si toata gama de finisari la standard europ.Pt.a putea face calcule exacte va rog sa mi trimete ti documentatia si un nr tel.si va contactez eu.E mail neaguvasile1966@gmail.com sau archiconstruct21@yahoo.com.Cu stima.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii