Categorii
Intrebari de la cititori

Pareri centrale Viessmann Vitodens 111 si 222

Pentru casa 260 mp, 2 bai si bucatarie oscilez intre Viessmann Vitodens 111 si 222. M-ar tenta Viessmann 222 despre care am auzit numai lucruri bune, dar m-ar interesa si alte pareri. Ideea e sa am suficienta apa calda pentru cele 3 persoane care locuiesc in casa. Multumesc!


Intrebare de la Liviu, pe adresa redactiei: Pareri centrale Viessmann Vitodens 111 si 222.

3 răspunsuri la “Pareri centrale Viessmann Vitodens 111 si 222”

Si eu am o casa cu suprafata de 220 mp, trei bai si bucataria si avem o centrala viessmann in condensare de 35 w. Nu stiu ce modele sunt cele specificate de dvs, poate sunt mai noi, dar centrala noastra e f buna. Fiind in condensare, consuma mai putin. Iarna aceasta am platit cel mai mult 650 lei stand in casa in tricou, iar iarna trecuta valoarea cea mai mare a fost de 500 lei. La asa o suprafata eu zic ca, costurile nu au fost mari. Deci va recomand acest tip de centrala.

Cu siguranta modelul Vitodens 222 este printre cele mai bune centrale (exista doua vaiante Vitodens 222W cu amplasare murala si Vitodens 222 care se amplaseaza la sol). Pentru cei 260 mp ai casei trebuie sa alegeti o centrala cu puterea de 35kw. In ceea ce priveste apa calda, ambele variante (atat Vitodens 111, cat si Vitodens 222) va asigura confort. Apa este incalzita rapid si nu apar fluctuatii chiar daca vorbim de mai multi consumatori simultan. Diferenta dintre cele doua centrale este de automatizare; Vitodens 222 are in dotare sistemul Vitotronic 200 care ofera mult mai multe posibilitati de reglaj al intregii instalatii.

Bună ziua am o casa de 91mp locuibili și stăm 5 persoane în ea. As vrea sa cumpar o centrala viesmann vitodens 111 cu boiler incorporat de 46l. Întrebarea mea este: găsesc o centrala mai eficienta la un preț mai mic? Sau , centrala pe care vreau sa cumpăr face fata la încălzirea apei calde fără fluctuații de temperatura. ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *