Categorii
Intrebari de la cititori

Pret constructie casa 2 camere, bucatarie si baie in Valcea

Buna ziua. As dori sa construiesc o casa cu 2 camere, bucatarie si baie, fara etaj. Locuiesc in judetul Valcea. Am o casa care din cauza alunecarilor de teren s-a crapat foarte tare. As vrea alta in acelasi loc sau langa, am suficient teren. Vroiam sa stiu daca e cineva care ma poate ajuta? As vrea sa angajez pe cineva care sa o faca de la a la z. Adica cu materialele lor si cam cat ar dura? E cineva care mi-ar putea face o oferta? Sa fie in jur de 60 m patrati. Sunt doar eu cu sotul, zic ca e de ajuns. Nu am mobila veche, de care sa nu ma pot lipsi, trebuie platit un avans inainte sau toata suma odata? Multumesc.


Intrebare de la Tatiana, pe adresa redactiei: Pret constructie casa 2 camere, bucatarie si baie in Valcea.

15 răspunsuri la “Pret constructie casa 2 camere, bucatarie si baie in Valcea”

BUNA ZIUA DOAMNA TATIANA SANTEM O ECHIPA DE OAMENI SERIOSI LUCRAREA DUREAZA ANTRE 30 -40 DE ZILE DE LA FUNDATIE PANA LA VAR LAVABIL .NOI NU LUAM AVANS ANAINTE PENTRU MAI MULTE DETALII 0764454360

BUNA ZIUA
Pt proiectare, executie,oferta, contact e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate in Valcea.Putem executa lucrarea la cheie,cu plata pe etape de executie.Termen executie 2 luni STIMA

Daca la o casa dupa ce se toarna fundatia se asteapata 21 de zile,cum se poate termina la cheie o casa in 30-40 de zile.Misto care sa fie tehnica.

Buna ziua,
De acelas lucru ma minunez si eu . termene extrem de scurte ( bataie de jos fata de client )si mai vad promovari de preturi dubioase , ex -pana la 50% reducere la manopera . Mai vezi preturi fara sa aiba un plan s-au sa cunoasca locatia .
Am o intrebare pentru client . Daca terenul este slab s-au riscant , dece nu face-ti o casa de lemn ?

sincer nu m-am gândit la casa de lemn .Pentru ca am teren suficient și unde as vrea sa o fac nu au fost probleme niciodată .As vrea totuși pe cineva cu experienta ,nu vreau sa ma trezesc cu casa neterminata…Vreau sa încep construcția ideal în iulie-august.

Bai nene….cum se poate frate construi o casa in 30-40 de zile? Eu nu am reusit niciodata performanta astama minunez cati Dorei sunt pe lumea asta..

Buna ziua,
Eu am inceput o fundare pentru o casa pe str lemn si in doua saptamani am reusit sa torn decat pana la grinda . Ploaia ma incurca acum cel putin 10 zile si este fundare usoara . Deci nu poti evalua perioada cu precizie , mai ales in timpul plouios si daca , casa este intr-o zona greu accesibila .
Am o propunere pentru dna Tatiana .
Pune-ti acesti viteji sa semneze un contract cu plata la final cu conditia respectarii acestor termene si valori , dat in conditii tehnice normale . Pentru asta va luati un diriginte de santier( care este obligatoriu si costa pana la 1000 lei )
Nu respecta termenii , nu i-a nici un ban . O sa vedeti cati o sa faca asta – niciunul .
Exista o zicala – Fiecare pasare , pe limba ei piere .

Bună ziua!

Preț mediu, estimativ:
60 mp X 53 EURO/MP = 3180 EURO – manopera LA ROȘU.
60 mp X 107 EURO/MP = 6420 EURO – materialele LA ROȘU.
60 mp X 107 EURO/MP = 6420 EURO – manopera LA CHEIE.
60 mp X 212 EURO/MP = 12720 EURO – materialele LA CHEIE.
Avans 10%-20%-30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă.
Profit 3,33 (10% din manoperă). Lucrăm cu ingineri și oameni calificați.

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

BUNA ZIUA
Multi constructori suntem in Valcea…?Pt o casa de 60mp, care sa fie in alt judet ,eu nu a-si face o oferta .Intr-o luna, nu cred ca este gata ,,la lavabil” ,dar in 2 luni se poate face,mai ales ca doamna Tatiana va face incalzirea cu sobe, de care se ocupa altcineva,si nu are placa peste parter.Pt d-ul ,,cu viteji”daca 2 luni este mult pt dv , o casa: demisol ,parter,etaj si pod de 150mp pe nivel in cat timp o executati?? si.. cu bani la sfarsitul lucrari !!! Fara suparare.. dar daca se anunta ploi, de ce te apuci de sapaturi la fundatii??
STIMA

Buna ziua,
Sa recapitulam pentru Marinel .
1. Nu a zis nimeni ca , casa nu are placa si nici nu stie nimeni daca are asau nu pana la terminarea proiectului .
2. Nu a ziz nimeni ca nu vrea incalzire ci va avea sobe .
3 30-40 zile ,nu reprezinta niciodata 2 luni .
4. 150 mp pe 2 nivelesi cu demisol in aceeas suprafata , nu se poate face niciodata in conditiile respectarii normativelor in constructii . Timpi de asteptare sunt cei care maresc termenul si nu capacitatea de executie .
5. Ce faci daca ploua 2 zile pe saptamana ? nu mai incepi nici o fundare ? Eu o fac printre picaturi . Eu nu sunt specializat pe zidarie , se poate sa am dreptate in ce zic . Specialitatea mea sunt casele de lemn .
Eu nu incerc decat sa contribui la eliominarea non-calitatii din piata constructiilor . Sa incercam sa respectam clientul . In asa fel ne respectam pe noi si creem o piata mai educata in care teparii si pacalicii nu vor mai avea loc.

Pentru doamna Tatiana.Pentru oferta noastra ne putem intalni la strandul ostroveni unde puteti vizualiza unele din lucrarile efectuate de noi.Lasti un numar de telefon pe care sa va putem contacta.cu stima.

mulțumesc pentru răspunsuri .Imi sunt de ajutor toate comentariile .Vreau o echipa profesionala,cu diriginte de șantier ,un contract semnat …nu vreau sa ma arunc asa pentru ca pana la urma este vorba de o casa și de niște bani .Și cel mai important e ca nu vreau sa ma trezesc cu casa neterminata .Da,eu stau undeva la tara ,deci nu am gaze asa ca va fi soba ,am în schimb canalizare..asa ca la Baie și bucătăria nu va fi o problema .

Silvestru Sterie v-am trimis un email .Domnul Cristian ,adresa dvs de email spune ca nu exista.

mulțumesc foarte mult încă o data .

Buna ziua,
Doamna Tatiana , eu nu va pot face casa fiind prea departe de dv . Deaceea nici macar nu v-am facut o oferta, dar va pot da cateva sfaturi . Daca doriti aceste sfaturi , ma puteti contacta pe maill m_u_c1992@yahoo.com .
Cu stima Ec mocanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *